Andritz Jec World 2022'de

Uluslararası teknoloji grubu Andritz, iğne delme üretimi için yenilikçi, özel-amaçlı makinelerini JEC World 2022'de sergileyecek.

  28 Nisan 2022 07:41 Perşembe
Andritz Jec World 2022'de

Andritz, havacılık, demiryolu ve askeri ihtiyaçlar gibi çok özel ve hassas uygulamalar için özel-amaçlı makineler tasarlar, geliştirir ve tedarikler. Bu nedenle, ister prototipler için isterse endüstriyel üretim için ihtiyaç duyulsun, mükemmel çözümler sunan özelleştirilmiş makineler pazara sunabilir.

Giderek daha zorlu pazarlarda, üst düzey Andritz mühendisleri ve teknisyenleri, müşterilerin yatırımlarından en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olur. Her gün karşılaştıkları durumların çeşitliliği, kullanılan elyaflara, zorluğa ve müşterinin son uygulamasına bağlı olarak hem verimi hem de kaliteyi optimize etmelerini sağlar.

Karbon Uzmanlığı

İletken fiberlerle ilgili deneyim, Andritz'in zorlukların üstesinden gelmesine ve yeni ürün geliştirmelerine erişim sağlamasına olanak tanır. Şirketin uzmanlığı, tekstil teknik bilgi birikiminin yanı sıra ilgili kısıtlamaların derinlemesine anlaşılmasında yatmaktadır. Rulo veya kalıp kesim şeklinde teslim edilebilen, geri dönüştürülmüş karbon fiberlerden yapılan dokunmamış kumaşlar için taranmış/çapraz katlanmış işlemleri içerir.

Son Kullanım İçin Geleneksel Olmayan İğneleme

Andritz, düz ve çok eksenli iğneleme açısından yenilikçi çözümler ve uzmanlık sunarak, düz veya düz olmayan yüzeylerde (yuvarlak şekiller gibi) ve hatta 350 mm kalınlığa kadar katmanlarda liflerin konsolidasyonunu sağlayarak müşterilerin zorluklarını giderir. Olağanüstü Andritz test tesisi sayesinde yeni gelişmeler mümkün oluyor.

Fransa'nın Elbeuf kentindeki Andritz iğne delme teknik merkezi ziyaretçilere açıktır. Yenilikçi güç ve uyarlanabilirlik, Andritz'i üretkenlik ve birinci sınıf, son teknoloji konsolidasyon çıkarları doğrultusunda özgün, verimli ve güvenilir çözümler arayışında tercih edilen ortak yapan özelliklerdir. Gizlilik bu tür hassas geliştirme çalışmalarında kilit öneme sahip olduğundan, Andritz doğal olarak her zaman en üst düzeyde gizliliği garanti eder.

Andritz Grubu

Uluslararası teknoloji grubu Andritz, çok çeşitli endüstriler ve nihai pazarlar için geniş bir yenilikçi tesis, ekipman, sistem, hizmet ve dijital çözüm portföyü sunar. Andritz, dört iş alanının tümünde  Selüloz ve Kağıt, Metaller, Hidro ve Ayırma – küresel bir pazar lideridir. Teknolojik liderlik, küresel varlık ve sürdürülebilirlik, grubun uzun vadeli karlı büyümeye odaklanan stratejisinin temel taşlarıdır. Halka açık grubun yaklaşık 26.800 çalışanı ve 40'tan fazla ülkede 280'den fazla lokasyonu var.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.