Yıldırım Ticaret Çözümleri KTM2021’de Sergilenecek

Tekstil makine sektörüne, yüksek kalitede yedek parça temin etmek ve en üst düzeyde müşteri memnuniyeti ilkesini misyon edinen “Yıldırım Ticaret” KTM fuarında yerini aldı.

  01 Kasım 2021 17:27 Pazartesi
Yıldırım Ticaret Çözümleri KTM2021’de Sergilenecek

1982 yılında İstanbul Perşembe pazarında kurulan firma, Tekstil makine sektörüne, yüksek kalitede yedek parça temin etmek ve en üst düzeyde müşteri memnuniyeti ilkesi ile sektörde hak ettiği yeri kısa sürede aldı. 1996 yılında Çorlu’da yer açan Yıldırım ticaret satış haricinde, müşteri talebi odaklı üretim vizyonu ile de 1999 yılında kendi ürettiği mallarla bu piyasada boy göstermeye başlamıştır. 2005 yılında, ülke pazarına ithal ettiği ürünleri de sunan Yıldırım Ticaret, hızla büyüyen iç pazarı yanı sıra, 2013 yılında yurtdışı pazarında (Mısır, İran, Tunus, Özbekistan ve Bulgaristan) da varlığını göstermeye başlamış ve ülke sermayemize büyük ölçüde katkıda bulunmuştur.

2011 yılından bu yana, Marmaracık Ergene de bulunan Yıldırım Ticaret, buradaki tesislerinde hem üretim hem de ticari faaliyetlerini sürdürmektedir. Otuz yılı aşkın süredir oluşturduğu kalite ve güven politikasıyla sektörün aranan ve tercih edilen markası haline gelen Yıldırım Ticaret Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM2021 e katılım kararı alarak yeniliklerini tekstil sektörünün beğenisine sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.