Yeni Teknoloji ‘’SERSTENTER’’KTM 2021’de

Ser Mekatronik Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021’de yeni makinelerini sergileyecek.

  01 Kasım 2021 09:00 Pazartesi
Yeni Teknoloji ‘’SERSTENTER’’KTM 2021’de

2008 yılında kurulan tekstil sektörüne Ram, Şardon, Tıraş, Zımpara, Kompaktör, Tarama ve Fırça makinesi üreterek hizmet sunan Ser Mekatronik, kalite ve müşteri odaklılık ilkelerine bağlı kalarak marka değerine değer katmış ve Türkiye’de hızla büyümeye devam etmiştir. Ser Mekatronik, kuruluşundan itibaren rekabetçi Dünya’nın gereği olarak müşterilerine yenilikçi çözümler sunmuş, değişen teknolojiler kısa sürede cevaplar vererek, modern tasarımın tüm gereksinimlerini bünyesinde barındıran kaliteli makineler üretmek mottosu ve müşteri memnuniyetine önem veren şirket politikaları günümüzde yakaladığı başarının temellerini oluşturmuş durumda.

2018 yılı itibarı ile gerçekleştirdiği yatırımlarla Tekstil makine sektöründe adından sıkça söz ettiren Ser Mekatronik KTM fuarında yer alan standında makine şovu yapmaya hazırlanıyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.