Yaklaşan CPM Sezonları İçin Tarihler Duyuruldu

Bir sonraki İlkbahar-Yaz 2023 ve Sonbahar-Kış 2023/24 için ticaret fuarı tarihleri, 30 Ağustos–2 Eylül 2022 ve 20-23 Şubat 2023 olarak duyuruldu.

  06 Haziran 2022 16:18 Pazartesi
Yaklaşan CPM Sezonları İçin Tarihler Duyuruldu

Rusya'daki moda endüstrisinin en büyük uluslararası fuarı - CPM - Collection Premiére Moscow - 2003'ten beri geleneksel olarak Expocentre Fuar Alanı'nda düzenleniyor. Her sezon birçok ülkeden yüzlerce giyim ve aksesuar markasını bir araya getiren proje kapsamında, 15.000'den fazla perakendeci ve diğer pazar katılımcıları vitrine çıkan koleksiyonları sipariş etmek için salonu ziyaret ediyor.

Projenin ayrılmaz bir parçası, iç çamaşırı endüstrisinin yeni koleksiyonlarını sipariş etmek için kilit platform olan dreams by CPM’i vitrine taşıyor: iç giyim, plaj kıyafetleri ve mayolar, ev kıyafetleri ve yoga. Projenin önemli bir segmenti, podyum ve moda şovlarının yanı sıra pazarın temel uzmanlarından trendlere ilişkin bakış açıları içeren sunum bloğudur.

Daha önce olduğu gibi, СРМ ticaret fuarının ziyaretçileri için anahtar etkinlik, moda perakendeciliğinde Uluslararası Ekonomik Inovasyonlar ve Teknolojiler Forumu RFRF – Rus Moda Perakende Forumu. Oturum panelleri ve uzman sunumları, katılımcılara ve ziyaretçilere verimli iş çözümlerinin yanı sıra üretim yönetimi, çeşitlilik, lojistik, personel ve pazarlamadaki trendlerin yanı sıra çeşitli segmentlerden pazar liderlerinin en iyi uygulamalarını sunar.

Nikolay Yartsev, СРМ, Proje Direktörü:

"18 yılı aşkın bir süredir Rusya pazarını geliştirmek için çalışan СРМ ticaret fuarı, birçok üretici ve perakendecinin kriz dönemlerini birlikte aşmasına, yeni çözümler bulmasına ve ilerlemesine yardımcı oldu. Bugün, bu önemli misyonun ardından, her katılımcı ve her ziyaretçi için güvenilir bir ortak olarak kalmak, en iyi ticari fuar hizmetini sağlamak ve sahada en verimli operasyonlar için koşullar yaratmak için sektördeki tüm deneyim, bilgi ve bağlantılarımızı yeniden bir araya getiriyoruz. Şu anda proje ekibi, 30 Ağustos'ta moda endüstrisinin tüm segmentlerini ve alanlarını kapsayan dengeli, iyi-düşünülmüş, ilişkili ve ilginç bir sergi sunumu için katılımcılardan ön başvurular alıyor."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.