Texworld Paris, Şubat’ta

Texworld Evolution Paris, yeni lansmanı için 7-9 Şubat 2022 tarihleri’nde geri dönecek. Etkinlik, yenilenen iş platformunda lider tekstil ve hazır giyim üreticisi ülke katılımcılarını biraraya getirecek.

  04 Ocak 2022 08:50 Salı
Texworld Paris, Şubat’ta

Texworld Evolution Paris, alışılagelmiş uluslararası etkinliğini 7-9 Şubat 2022 tarihleri’nde Parc des Expositions du Bourget fuar merkezinde gerçekleştirecek. Üç gün sürecek etkinlikte hazır giyim tedarik sektörüne yönelik Apparel Sourcing Paris, yeni malzeme ve yenilikçi süreçler için Avantex Paris, deri sektörü ve yine ilişkili materyal pazarına adanmış Leatherworld Paris ve son olarak tekstil tedarik endüstrisi için Texworld Paris yalın bir mekanda ana küresel pazar tekliflerini hazır giyimden lüks moda markalarına kadar uzanan bir yelpazede odağına alacak. Bu yönüyle alıcılar için 2023 ilkbahar-yaz sezonu için yaratıcı trendler konusunda ileriye dönük benzersiz bir vizyon sağlanacak.

Objektif: Ticaretin Yeniden Lansmanı

Bazı Asya ülkelerinden ve özellikle Çin'den gelen katılım sağlayan ziyaretçilerin karşılaştığı sağlık sınırlamaları uyarınca gerçekleştirilen bu etkinlikte her türlü olumsuz koşullara rağmen Türkiye, Hindistan, Pakistan, Tayvan veya Bangladeş gibi önemli kaynak sağlayıcısı ülkelerden katılım da mümkün kılınacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.