Temsan KTM 2021’de ‘’Kendi Evinde’’

Kahramanmaraş merkezli bir Türk markası olarak başladığı makine ve teknoloji çözüm üretimleri ile Dünya markası haline gelen Temsan makine, tekstil yatırımlarının tercih edilen kalitesi konumunda.

  02 Kasım 2021 09:00 Salı
Temsan KTM 2021’de ‘’Kendi Evinde’’

1960'dan beri nemlendirme sistemleri sağlamak için en son teknolojileri takip etmek için Know-How konseptini ve özveriyi bir araya getiren Temsan Makine, tüm dünyadaki acenteleri sayesinde, etkili ve hızlı servis çözümleriyle hizmet veriyor.

İklimlendirme ve çözümlerinin uzman markası Temsan, İklimlendirme çözümlerinin yanı sıra mekaniğinden yazılımına tüm aşamaları Türk mühendislik projesi olan slasher makinesi ile birlikde yeni geliştirdikleri makine ve teknolojileri ile 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021’de yerini aldı.

Geliştirdikleri bir çok Ar-Ge projesi ile adından sıkça söz ettiren Temsan Makine, Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ ile eş zamanlı gerçekleştirilecek olan KTM2021 fuarında uzman olduğu iklimlendirme sistemlerinin yanı sıra denim sektörü için geliştirdikleri ve tasarladıkları özel makineleri sektör temsilcilerinin ilgisine sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.