Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü Genç Girişimcileri Bekliyor

Bu sene dördüncü kez düzenlenen TechXtile Start-Up Challenge, tekstil ve hazır giyim sektörünün ileri teknolojiyi takip etmesini ve girişimciliği desteklemeyi amaçlamaktadır.

  29 Aralık 2022 08:30 Perşembe
Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü Genç Girişimcileri Bekliyor

Her yıl onlarca fikrin kıyasıya yarıştığı tekstil ve hazır giyim sektörlerinin girişimcilik programı TechXtile Start-Up Challenge, teknoloji tabanlı farklı disiplinlerden tekstil ve hazır giyim sektörlerine uygulanabilecek ve ekonomiye değer kazandırabilecek fikirleri olan Türkiye genelindeki girişimcileri bekliyor.

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB) yürütücülüğünde bu sene dördüncü kez düzenlenen program ile tekstil ve hazır giyim sektörünün dünyada hızla değişen teknolojiyi yakalaması, nitelikli tekno-girişim fikrine sahip kişilerin fikirlerinin olgunlaştırıp yapılabilir, satılabilir ve ölçeklenebilir girişim haline gelebilmesi için gerekli desteklerin sağlanması hedefleniyor.

Dev bir yarışma atmosferinde network imkânı ve değerli ödüller sunan TechXtile Start-Up Challenge, dereceye giren girişimcilerin iş dünyası ile buluşması ve projesine destek almasına da olanak sağlıyor.

Türkiye’de inovasyon ve girişimcilik kültürünün yerleşmesinde ihracat ve ülke ekonomisinde değer yaratma ve dünyaya daha fazla Türk markası kazandırma yolunda TechXtile Start-Up Challenge her yıl giderek daha fazla katkı sağlamak amacını taşıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.