Tekstil Endüstrisinin Geleceği: Techtextil ve Texprocess

Jänecke, "Techtextil ve Texprocess, uluslararası karar vericilerin yeniden fikir alışverişinde bulunması açısından fırsat yaratacak.’’

  25 Temmuz 2022 08:41 Pazartesi
Tekstil Endüstrisinin Geleceği: Techtextil ve Texprocess

Techtextil ve Texprocess etkinliklerinin gerçekleşmesi beklentisiyle, uluslararası katılımcılar yeni ve gelecek gelişmeleri için hazırlanıyorlar. Korona pandemisinin patlak vermesinden bu yana lider uluslararası ticaret fuarlarının ilk edisyonu, on iki uluslararası ülke pavilyonu ve ortaklı stant katılımı ile 51 ülkeden 1.300'den fazla katılımcı firma rezervasyonu rakamlarına ulaştı. Alman katılımcılara ek olarak, İtalya, Fransa, Türkiye ve İspanya'dan firmalar en yoğun şekilde temsil edilmektedir. 8, 9, 11 ve 12 numaralı sergi salonlarında, çeşitli ve yenilikçi ürünler ve süreçlerleri Haziran ayında küresel ticaret kitlesinin beğenisine sunulacak. Techtextil ve Texprocess, farklı formatlar ve özel show’larıyla yüz yüze oturumlar için ideal bir atmosfer sunuyor, bilgi alışverişini teşvik ediyor ve endüstrinin daha da ilerlemesini destekliyor.

Teknik Tekstiller ve Tekstil İşleme Marka Yönetimi Direktörü Michael Jänecke, "Techtextil ve Texprocess'in nihayet uluslararası karar vericilerin yeniden fikir alışverişinde bulunması açısından fırsat yarattığı için çok mutluyuz. Mevcut durum, pandemi kaynaklı etkilerden tedarik darboğazlarına ve hammadde kıtlığına kadar zorlu ekonomik ve sosyal koşullarla şekilleniyor. Böylece, endüstrinin tek bir lokasyonda yeniden biraraya gelerek birlikte çözüm üretmesi daha da önemli hale geliyor. Bu sektörlerin benzersiz yenilikçi gücü, tekstil endüstrisinin geleceği için güçlü potansiyelini ortaya koyuyor. Örneğin Techtextil ve Texprocess İnovasyon Ödülleri ile yeni ve daha ilerici gelişmeler için bir platform sunabildiğimiz için mutluyuz’’ dedi,

Modada Performans Tekstilleri: Tekstil Son Ürünlerini Deneyimlemek

Techtextil'de çok çeşitli endüstriler için yenilikçi tekstiller sunulacak. Salon 9.1'deki "Modada Performans Tekstilleri" özel show’u, ziyaretçiler için fonksiyonel tekstilleri ve modayı hayata geçiriyor. Özel show’da ayrıca  sıra dışı ve yenilikçi giyim ürünleri de  yer alacak.

Techtextil Forum ve Texprocess Forum: Endüstriyi Harekete Geçiren Nedir?

Etkinliğin dört günlük süresi boyunca, salon 9.1'deki Techtextil Forum, teknik tekstiller ve dokunmamış kumaşlarla ilgili çok çeşitli konularda ilgi çekici uzman konferansları ve oturumlar gerçekleştirecek. Salon 9.0'daki Texprocess Forum'da her şey tekstil ve esnek malzemelerin işlenmesinde güncel endüstri konuları etrafında dönecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.