Tekstil Baskı Teknolojilerindeki Yenilikler Fespa’da

Fespa, 31 Mayıs – 3 Haziran 2022 tarihleri arasında, Messe Berlin'de gerçekleşmesi planlanan FESPA Global Print Expo 2022 ve European Sign Expo 2022 etkinlikleri için tanıtım kampanyasını başlattı.

  01 Mart 2022 08:54 Salı
Tekstil Baskı Teknolojilerindeki Yenilikler Fespa’da

FESPA Global Print Expo Başkanı Michael Ryan,  'Experience Print in Motion' kampanyası, son iki yılın zorluklarına rağmen, özel baskı pazarının ve onu destekleyen teknolojinin nasıl gelişmeye ve ilerlemeye devam ettiğini vurguluyor. "Özel baskı işletmeleri yedeklendi, yeniden çalışıyor ve  gelecek planları yapıyor, sektörün sürdürülebilir toparlanmasında kritik bir zamanda yatırım kararları ve fikir geliştirme ile onlara yeni bir ivme kazandıracak" dedi, Ryan ve ekledi, "FESPA etkinliğinin katılımcılar ve ziyaretçiler için gerçek değeri, daha geniş deneyimdir: teknoloji ve sarf malzemelerine yakından bir bakış açısı; bireylere yönelik bağlantılar kurmak; benzer düşünen iş insanlarıyla ağ kurma; ilham almak ve en son teknolojileri ve sarf malzemelerini keşfetmek. Geçen sonbaharda Amsterdam'da, özel edisyona renkleri geri getirmek için ilk adımları attık. Artık baskıyı hareket halinde deneyimlememiz gerekiyor.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.