ShanghaiTex 2021 – Textech Inno Week-Erteleme Duyurusu

23-25 Kasım 2021 olarak planlanan ShanghaiTex 2021 – Textech Inno Haftası Mart 2022'ye ertelenecek.

  11 Kasım 2021 17:06 Perşembe
ShanghaiTex 2021 – Textech Inno Week-Erteleme Duyurusu

Danıştay'ın 6 Kasım 2021 tarihli Ortak Önleme ve Kontrol Mekanizması gerekliliklerine göre, COVID-19'un yayılma riskini en aza indirmek için etkinlik, toplantı ve ulaşım ve seyahat kısıtlamaları koyulacaktır. Katılımcıların güvenliğini sağlama noktasında gereken arttırılmış sıkı güvenlik ve kontrol önlemleriyle, başlangıçta 23-25 ​​Kasım 2021 olarak planlanan ShanghaiTex 2021 – Textech Inno Haftası Mart 2022'ye ertelenecek. Daha fazla ayrıntı basına bildirilecek.

Pazarın ihtiyaçlarına cevap veren ShanghaiTex 2021 – Textech Inno Week, akıllı üretim, sürdürülebilirlik, öne çıkan teknolojiler, yeni malzeme ve ürünler ve ayrıca yenilikçi tasarımlar konu başlıklarını hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bir dizi ürün vitrini ve forum aracılığıyla çalışmalarının merkezine alarak endüstri zincirine etki edecek küresel bir değişim platformu oluşturmak için inisiyatif alırken aynı zamanda endüstri teknolojisinin süregelen gelişim sürecindeki değerlerini koruma taahhüdünü saklı tutar.1 Kasım 2021'de çevrimiçi kaynak edinme platformu www.ShanghaiTex.cn, hem yerel hem de uluslararası katılımcıların yeni sürümleriyle küresel alıcılara günün her saatinde erişilebilir.

ShanghaiTex 2023, 22-25 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. ShanghaiTex organizatörleri, uzun süredir katılım sağlayan tüm katılımcılara, yeni iştiraklere, ziyaretçilere ve medya paydaşlarına sarsılmaz destekleri için en büyük minnettarlığımızı ifade etmek istiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.