Serteks kalitesi Maraş’ta sergileniyor

Sanfor başta olmak üzere tekstil terbiye makinaları sektörünün öncü şirketlerinden Serteks Tekstil Makinaları, KTM2021 fuarına hazırlanıyor.

  01 Kasım 2021 17:11 Pazartesi
Serteks kalitesi Maraş’ta sergileniyor

Sanfor başta olmak üzere tekstil terbiye makinaları sektörünün öncü şirketlerinden Serteks Tekstil Makinaları, 11-13 Kasım 2021 tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta düzenlenecek KTM2021 fuarına katılıyor. 30 yıllık tecrübesi ile ürettiği makinaları 50’den fazla ülkeye ihraç eden Serteks, açık en kumaşlar için zincirli ve keçeli açık en sanfor makinasını sergileyecek.

1992 yılında ütü makinası ile tekstil makinesi sektörüne giriş yapan Serteks’in ürün gamının önemli bir kısmını Açık En ve Tüp Sanfor Makinaları oluşturuyor. Üstün kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla, müşterilerine yüksek katma değerli ürünler sunan Serteks, yenilikçi ve yüksek teknolojiye sahip makinaları ile dikkat çekiyor. 30’un yılını kutlamaya hazırlanan şirket, ‘en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz’ sloganı ile, modern tasarımın tüm gereksinimlerini bünyesinde barındıran kaliteli makineler üretmeye devam ediyor.

Türkiye tekstil ve konfeksiyon üretiminin yüzde 70’ine ev sahipliği yapan, bu yüzden de Türkiye’de tekstilin başkenti olarak kabul edilen  Kahramanmaraş’ta düzenlenecek fuarda Serteks, kentin ve bölgenin sektör temsilcileri ile bir araya gelerek, makinalarda kullanılan yenilikçi çözümlerle ilgili bilgi verecek. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.