Sektörün Merakla Beklediği Fuar: Heimtextil 2023

Heimtextil fuarı, 10-13 Ocak tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt şehrinde uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin desteğiyle gerçekleşti. Etkinliğe ilgi büyüktü.

  18 Ocak 2023 08:30 Çarşamba
Sektörün Merakla Beklediği Fuar: Heimtextil 2023

Bir önceki editasyonu Techtextile ve Texprocess ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Heimtextil fuarı, Alman devletinin vize politikaları ve değişik gerekçeler ile beklentileri karşılayamamış ve sönük geçmişti. Ancak 2023 yılında gerçekleşen etkinlik yüksek beklentilerin bile üzerine çıktı.

Doğal, sentetik veya melanjlı. Elastik, dayanıklı ve fonksiyonel: Salon 4.0'da bir sonraki Heimtextil, ön aşamadan tekstil finisajına kadar uzanan uluslararası bir elyaf ve iplik yelpazesinin yanı sıra finisajlı dekoratif ve döşemelik kumaşları vitrine taşıdı. Elyaf ve iplik segmentinden çoktan yerleşik tedarikçiler, salon 4.0'da yeni katılımcılarla bir araya gelerek merkezi bir sunum gerçekleştirdi. "Bu kompakt ürün yelpazesiyle, üreticiler ve perakendeciler arasında artan bir talebe cevap veriyoruz: ürün geliştirmeyi ön aşamada şekillendirme olanağına sahip olmak. Tasarım sürecinde bütünsel bir bakış açısı giderek daha önemli hale geliyor - özellikle elyaftan başlayarak her zamankinden daha sürdürülebilir ve fonksiyonel taleplere bağlı olan döşemeli mobilyalar için" dedi, Heimtextil Ev Tekstilleri Sektörü Direktörü Bettina Bär.

Trevira CS Pazarlama & İş Geliştirme Direktörü Anke Vollenbröker, Salon 4.0'ın öne çıkan özelliklerinden biri Trevira CS ortaklı standı: "16 Trevira CS müşterisinin vitrine çıktığı büyük bir Trevira CS ortaklı standı ile bir kez daha temsil edileceğimiz için mutluyuz. Burada Trevira CS kumaşlarının iç mekan tekstil tasarımında sunduğu geniş çeşitlilikte seçenekleri sergileyeceğiz. Odak noktası, Trevira CS kumaşlarının alev geciktiriciliğe ek olarak sunduğu fonksiyonlar ve özellikler üzerinde olacak. Bunlar, Trevira CS tarafından sahnelenen Textile Talents özel şovumuzda ele alınacak. Sürdürülebilirliğin özellikleri standımızın bir başka teması olacak’’dedi.

Bölgedeki diğer önde gelen tedarikçiler arasında Korteks ve Reliance’ın yanı sıra Türk üretici Bulut Tekstil gibi yeni katılımcılar yer aldı.

Dış Mekan Kumaşları ve İmitasyon Deri İçin Yüksek-Kaliteli Tedarikçiler

Ayrıca salon 4.0'da mimarlar, otel karar-vericileri ve tasarımcılar- Atenzza Outdoor, Cabanes & Ortuno, Citel, Fernando Cerda Blanes e Hijos, Exit Fabrics, Pyton ve Recasens gibi çok sayıda İspanyol dış mekan ve kontrat uzmanları da dahil olmak üzere- yüksek kaliteli dış mekan kumaşları, kontrat sektörü için teknik tekstiller ve imitasyon deri yelpazesi ortaya koydu. İtalyan üretici Tendaggi Paradiso'nun yanı sıra Türk markası Flokser ve Alman firmaları mah-ATN ve Vowalon gibi deri ve imitasyon deri tedarikçileri de yeni ürünlerini sergiledi. Çeşitlilik katılımcılar tarafından tamamlanırken, Ambienta, Futura Leathers, Gebrüder Munzert, Gruppo Mastrotto ve Indetex, yüksek kaliteli kumaşlarını kontrat işletmesi için seçili komple stantlar şeklinde doğrudan merkezi bir gösterimde sergilendi.

"Heimtextil'de yeni pazarlara açılmayı dört gözle bekliyoruz. Çevresel etkiyi azaltmak için kumaşlarımızın finisajını tamamen değiştirdik ve pazarın talep ettiği daha kalın tekstüre yüzeylerine sahip yeni tasarımlar sunuyoruz. Bir sonraki Heimtextil, bu yenilikleri sadece dört gün içinde dünyanın farklı yerlerinden çok sayıda profesyonele göstermek için doğru platform. Aynı zamanda, yüz yüze görüşmeler yoluyla müşterilerin ne istediğine dair doğrudan bir fikir ediniyor ve anında geri bildirim alıyoruz" dedi, Citel'in Pazarlama Departmanı, Heimtextil 2023'te yer almaktan çok memnun olduğunu ifade ederken.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.