Sektörün Büyük Buluşması Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası KMTSO ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde; İTHİB ana sponsorluğunda ve KOSGEB’in desteğinde gerçekleşecek olan KTM 2022 için geri sayım başladı.

  31 Ekim 2022 08:50 Pazartesi
Sektörün Büyük Buluşması Kahramanmaraş’ta

“Türkiye ve dünyanın en önemli tekstil teknoloji üreticilerini, tekstilin yuvası Kahramanmaraş’ta dokuzuncu kez buluşturacak olan KTM 2022, Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) gerçekleştirilecek” diyen ECR Fuarcılık Yöneticisi Ümit Vural, geçen yılki KTM ile ilgili de bazı veriler paylaşarak, “Son olarak 2021 yılında gerçekleştirilen fuar katılımcı ve ziyaretçilerin ilgi odağı olmuştu. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen fuarımızın ziyaretçi sayısı bir önceki döneme göre yükselmiş, ticaret hacmi ve ikili görüşmelerden katılımcılarımızın elde ettiği sonuçlar bakımından çok başarılı bir fuar geçirdiğimizi gördük. Türkiye’nin ve elbette dünyanın her yerinden ziyaretçiler ve katılımcılar KTM’nin büyük bir buluşma noktası olduğunu tescillemiş oldu. Bu yılki fuara yerli ve yabancı firmalardan aldığımız katılım talepleri memnuniyet verici” diye konuştu.

KTM'nin sadece bölgenin değil dünyanın da önemli fuarlarından biri olduğunu vurgulayan Ümit Vural, fuarın aynı zamanda tekstil firması yöneticilerinin yanı sıra sektör çalışanlarının da ilgi odağı olduğunu ve tekstil sektöründen her kesimin bir araya geldiği ender yerlerden biri olduğunu söyledi ve ekledi, ''Yurt dışındaki fuar maliyetlerinin yüksek olması, pandemi ve TL’deki değer kaybı nedeniyle yurt dışındaki bu fuarları ziyaret edemeyen sektör çalışanları için KTM fuarları büyük bir fırsat.''

Uluslararası KTM 2022 Fuarı’nın sektörün önemli paydaşlarını bir araya getireceğinin altını çizen Vural, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ev sahipliğinde KTM Fuarı ile eş zamanlı olarak Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ)'nin yapılacak olmasının ve fuarın sağlayacağı B2B görüşme avantajı, geniş sunum olanakları ve makine şovlarının ziyaretçi ve katılımcılara yeni iş fırsatları oluşturacağını söyledi.

Makine ve Teknolojiler Ziyaretçi Beğenisine Sunulacak

Ürün gamında Pasha ram makinesi, E-Compac Egalizeli Açık En Sanfor makinesi ve Ultrasonik Kenar Kesme Makinesi; ram makinesi üniteleri, rotasyon baskı makinesi üniteleri, dijital baskı makinesi üniteleri, egalize üniteleri yer alan Effe Makine Endüstri KTM2022’de yerini aldı.

Memnun Makine Yenilikleri KTM 2022’de

Ürün gamında jigger, şardon, zımpara, şablon açma ve yıkama makinesi, şablon kurutma ve muhafaza dolabı, baraban kurutma silindiri, kontinü yıkama, kumaş indigo ve pad steam makineleri yer alan Memnun Makine, geliştirdiği teknolojileri İtma’dan önce KTM2022 fuarında ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Mersan Makine KTM 2022’de Fark Yaratacak

Ürün gamında Gaze (Twinjet Örgü ve Dokuma), Sanfor, (Egalizeli Açık En Keçeli-Kauçuk Blanketli-Tüp Keçeli) Yaş Proses Finishing ( Tüp Balon Sıkma-Islak Çevirme-Fularlı Tüp Kesme) Termofikse (Empirme-Tüp Örgü Termofikse) ve Kumaş hazırlama (Tüp Kuru Kumaş Kesme- Kumaş Ters Çevirme-Top Kumaş Açma) ve benzeri makineler yer alan firma makinelerini KTM2022 fuarında sergileyecek.

Ser Inovatif Çözümleri KTM 2022’de

Ürün gamında Ram, Şardon, Tıraş, Zımpara, Kompaktör, Tarama ve Fırça makinesi yer alan Ser Mekatronik üç gün sürecek fuar boyunca en yenilikçi teknoloji ve çözümlerini ziyaretçi ve katılımcıların beğenisine sunacak.

Temsan KTM 2022’de

Küresel ölçekte bir marka konumunu alan Kahramanmaraş merkezli Temsan, KTM 2022 Fuarı’nda ziyaretçi ve katılımcılarla buluşacak. Geçtiğimiz yılki KTM fuarında iklimlendirme sistemlerinin yanı sıra denim sektörü için geliştirilen ve tasarlanan özel makine ve teknolojileri endüstri temsilcileriyle buluşturan Temsan bu yıl da en yenilikçi makine ve teknolojileriyle katılım sağlayacak.

KTM 2022 Kahramanmaraş Fuarı’na Trützschler Katılımı

Trützschler, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda iplikhanelerin karlılığını ve verimliliğini artıracak teknolojiler sergilenecek. İplik Eğirme, Dokunmamış Kumaşlar, Yapay Suni Elyaflar ve Tarak Garnitürleriyle endüstrinin önde gelen firmalarından olan Trützschler, bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilecek KTM 2022 Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda önceki yıllarda olduğu gibi katılım sağlayacak.

Batumak, Geniş Ürün Yelpazesiyle KTM 2022’de

Tekstil işletmelerinin iş süreçlerine katkıda bulunan geniş bir ürün gamına yer veren belirten Batumak Makine, alüminyum kaplı çelik çekme boru ve alüminyum alaşımlı kapaklardan oluşan leventle, çerçeveli levent taşıma, boş levent taşıma ve top taşıma arabaları, tahar bekletme arabası, levent kaldırma ve dok arabalarından oluşan ürün grubu ile hizmet veriyor. Batumak Makine KTM 2022’de bu ürün grubunun yanı sıra, Türkiye Mümessilliğini yürüttükleri Suntech’in de son teknoloji ürünlerini sergileyecek.

Cosmo Kimya KTM 2022 Ziyaretçilerini Bekliyor

Elyafın Terbiyesi ve boyanması için üretimini gerçekleştirdikleri tekstil yardımcı kimyasallarını tanıtacak olan Cosmo Kimya, KTM 2022 ziyaretçilerini Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM)’da boya ve baskı maddeleri, apre maddeleri, ön işlem maddeleri gibi ürün kategorilerini ve yeniliklerini görmeye bekliyor.

TETAŞ, KTM 2022 ile Pazar Payını Arttırmak İstiyor

Triko, yuvarlak örgü, nakış, konfeksiyon, iş ve istifleme makineleri ile yedek parça sarf malzemelerini üreten ve birçok markanın Türkiye Temsilciliğini yürüten TETAŞ Şirketler Grubu, KTM 2022’de yerini aldı.

Cesa Isımak Çözümleri KTM2022’de

Özellikle tekstil fabrikalarının iklimlendirilmesi ve telef toplama üniteleri gibi sistemler konusunda uzman olan, Cesa Isımak’ın hizmetlerinden bahseden Genel Müdür Cengiz Sayit, Tekstil Klima Sistemleri konusundaki hizmetlerine değinerek; “Firmamız, tekstil fabrikalarının havalandırılması ve iklimlendirilmesi konusunda 35 yıllık tecrübesi, güçlü ve dinamik ekibi ile sektöre hizmet vermeye hazırdır. Projelerimizde müşterilerimize özel en uygun ve pratik çözümlerimizi yüksek kalite ile sektöre sunuyoruz. Sistemlerimizi yüksek verimlilik ile kurarız, bu sayede yatırımınız kendini kısa sürede amorti eder” ifadelerini kullandı. Cesa Isımak Çözümleri KTM2022 Fuar ziyaretçilerine sunulacak.

Alesta, Mümessillikleri ile KTM2022’de Yerini Aldı

Tekstil sektörünün 2007 yılından beri hizmetinde olan Alesta Mümessillik, temsilciliğini yürüttüğü Genkinger, Gebr. Klöcker, GROB, Hunziker, Naveta, Scholze, Derix, Crealet, LOOMDATA, Klieverik, Perlon ve Siebfabrik markalarının ürünlerini KTM2022 fuar ziyaretçilerine anlatacak.

Redman Tekstil Telleri ile KTM’de

Tekstil telleri alanında yaklaşık 100 yıllık bilgi birikime sahip olan Redman Card Co. firmasını üretim hatları ile birlikte bünyesine dahil eden Dörtaral A.Ş., tüm üretim süreçlerini İstanbul’daki fabrikalarında gerçekleştiriyor. Tekstil sektöründeki deneyimi, kaliteli ve yenilikçi ürün gamı ile hizmet veren Dörtaral A.Ş, yerli üretim Redman tekstil telleri ile dokuzuncu kez kapılarını açan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda yer alacak.

Yapar Paslanmaz Yeni Makineleri ile KTM2022’de Yerini Aldı

Bir aile şirketi olarak, 1974 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan Yapar Paslanmaz, tekstilin yanı sıra gıda sektörüne de hizmet veriyor. Tekstil sektörüne yönelik geliştirdiği yeni kumaş boyama ve ram önü yıkama makinelerini KTM 2022'de sergileyecek. Son dönemde sektörde başarıları ile adından sıkça söz ettiren firma, ulaştığı ihracat hacmi ile de dikkatleri üzerinde topluyor.

İTEKS, Mümessillikleri ile KTM 2022 Fuarı’nda

Tekstil sanayi boya-baskı-terbiye ve teknik tekstiller sektörlerinde alanlarında dünyanın önde gelen imalatçılarının Türkiye temsilciliğini yapan İTEKS, KTM 2022 Fuarı’nda yerini aldı. Brückner, Fong’s Then, Goller, Osthoff Senge, Erhardt Leimer-EL, SPG, ETF, Ramisch Guarneri, Lacom gibi dünyaca ünlü markalarla tekstil sektörüne hizmet veren İnter Tekstil San. Ve Tic. Ltd. Şti. (İTEKS), müşterilerine satış öncesi ve satış sonrası verdiği destekle fark yaratıyor.

Kalite Kontrol Altında

1988 yılından bugüne üretimde ve hizmette kalite odaklı çalışan GCM Group’un ürün portföyünde; kumaş kontrol makineleri, kumaş paketleme makineleri ve taşıma hatları, otomasyon projeleri, numune kumaş kesme makineleri ve ışık kabini, barkodlu kumaş kartela sistemi, bilgisayarlı kumaş kalite kontrol ve barkodlu depo yönetimi sistemi, kumaş katlama makinesi yer alıyor. Bu makinelere ilave olarak GCM Group, tekstil sektörüne özel amaçlı makineler de sunuyor. Yeni teknoloji makinelerini KTM fuarında sergileyeme hazırlanan GCM Group, ayrıca tekstil sektörüne özel amaçlı makineler de imal ediyor.

Mila Teknik Çözümler ‘’Yüksek Performanslı Tekstilleri Anlatacak’’

Tekstil ve Nonwoven Makineleri, Ham madde Üretim Tesisleri, Baca Gazı ve Duman Arıtma Sistemleri, Geri Dönüşüm Sistemleri Kurulumu konularında hizmet sunan Mila Teknik, mümessilliğini yaptığı markaların sektöre sunduğu çözümleri KTM2022 fuarı’nda tanıtacak.

Kiboteks,  İplik Fizik Laboratuvarları ile KTM’de

20 yılı aşkın tecrübe ile 20’den fazla ülkede iplik sektörü için çalışmalar yapan Kiboteks, iplik fizik laboratuvarında kullanılan makinaların satış, servis ve kurulumunu gerçekleştiriyor. Firma ayrıca iplik sektöründe kaliteye, güvenliğe ve verimliliğe direkt etki eden birçok makine markasının da yetkili satıcılığını yapmaktadır.

Elips Tekstil Örgü Makineleri İle KTM’de

2000 yılından bu yana tekstil sektörüne uzun yıllardır hizmet veren Elips Tekstil, Pailung Machinery Mill Co. Ltd’nin mümessilliğini yürütmektedir. Orta Asya tekstil sektörüne hizmet vermek maksadıyla Özbekistan'da da temsilcilik açan Elips, konusunda uzman satış temsilcilikleri ve teknik elemanları ile sektöründe bir referans noktası haline gelmiştir. Örgü konusunda yoğun yatırımların bulunduğu Kahramanmaraş’ta önemli işbirlikleri olan firma, KTM2022 fuarı’nda yerini aldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.