Salgın Nedeni İle Intertextile Shanghai Apparel Fabrics ve Yarn Expo'nun Tarihleri Değiştirildi

Başlangıçta 2022 Ekim tarihi için takvime alınan iki Sonbahar fuarı, şimdi 8 - 10 Mart tarihleri arasında yapılacak olan gelecek yılın bahar edisyonları ile birleştirilecek.

  09 Kasım 2022 10:44 Çarşamba
Salgın Nedeni İle Intertextile Shanghai Apparel Fabrics ve Yarn Expo'nun Tarihleri Değiştirildi

Şanghay'da devam eden salgın kontrol önlemlerine destek kapsamında alınırken, değişiklik aynı zamanda endüstri kaynaklarını daha verimli bir şekilde entegre edecek ve katılımcılara planlamalarında daha fazla keskinlik sağlayacak.

Messe Frankfurt (HK) Ltd.'nin Genel Müdür Yardımcısı Wilmet Shea, "Sonbahar tedarik sezonunun tekstil alıcıları ve tedarikçileri için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, ancak sorumlu bir ticaret fuarı organizatörü olarak, hem katılımcılarımıza hem de yerel yetkililere fuar temsilini aşan bir taahhütte bulunuyoruz" diye açıklıyor. “Şanghay'da devam eden salgın kontrol önlemleri göz önüne alındığında ve anahtar paydaşlarla toplantı ve görüşmeler sonrasında, Sonbahar fuarlarını önümüzdeki bahara ertelemenin tekstil endüstrisi için en uygun düzenleme olduğuna karar verdik.”

İki Sezon Tek fuarda

“Bu yılın ilerleyen zamanlarında gerçekleştirilecek olan Sonbahar etkinlikleri için uygun bir zaman aralığı bulmaya çalışırken şunu fark ettik ki herhangi bir erteleme Sonbahar fuarlarını Intertextile Apparel Fabrics ve Yarn Expo'nun Kasım ayındaki Shenzhen sürümlerine ve önümüzdeki Mart ayındaki Şanghay’daki bahar edisyonlarına çok yakın bir tarih aralığına sıkıştırarak ticaret fuar takviminin çakışmasına neden olacaktır.’’

Sonbaharda düzenlenen Intertextile Apparel Fabrics ve Yarn Expo'nun Shenzhen edisyonları, şimdi ve gelecek bahar arasında, tekstil tedarikçilerine ve alıcılarına, üst düzey moda için hızla gelişen bir merkez olan Greater Bay Area'da işlerini büyütme fırsatı sunuyor.

Intertextile Shanghai Apparel Fabrics, Messe Frankfurt (HK) Ltd; Tekstil Sanayii Alt Kurulu, CCPIT; ve Çin Tekstil Bilgi Merkezi tarafından ortak organizasyonla düzenlenmektedir. Yarn Expo'nun ortak organizatörleri Messe Frankfurt (HK) Ltd ve Tekstil Endüstrisi Alt Konseyi, CCPIT'dir.

Messe Frankfurt'un Çin tekstil fuarları, şirketin dünya çapında yaklaşık 50 fuarından oluşan Texpertise Ağının bir parçasını oluşturuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.