Pro-SMH Teknolojileri KTM 2021’de

Dokuma ve özellikle Denim alanındaki teknolojileri ile büyük ilgi gören Pro-SMH, yerli üretim slasher makinesi ile sektörde ses getirecek yenilikleri KTM 2021’de tanıtacak.

  01 Kasım 2021 09:00 Pazartesi
Pro-SMH Teknolojileri KTM 2021’de

Üretmiş olduğu yerli slasher makinesi ile sektörde büyük ilgi gören ve kısa sürede pazar lideri konumuna gelen Pro-SMH, Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021’de yerini aldı. Son dönemde denim üreticilerinin büyük ilgi gösterdiği teknolojilerin yanı sıra, yenilikçi gelişmeleri sunmaya hazırlanan Pro-SMH, denim üretiminin yeni merkezi konumundaki Kahramanmaraş’ta makine şovu yapacak.

Denim kumaşlara yönelik indigo boyalı çözgü ipliklerinin boyanmasında yaygın olarak kullanılan, slasher, haşıl ve seri çözgü makinelerinin üretimini başarılı bir şekilde gerçekleştiren Pro-SMH; son olarak piyasa sürdüğü 2 metre çalışma eninde tasarlanan slasher indigo makinesi ile denim sektöründen büyük ilgi görmüştü. Pro-SMH Kurucu Ortaklarından Cüneyt İşman, ‘’Kahramanmaraş Türkiye’de denimin merkezi olmuş durumda. Denim ön hazırlık aşamasında sunduğumuz yeniliklerle, Kahramanmaraş denim sektörüne yeni bir soluk getirmeyi planlıyoruz. Bu makinelerle fuarda büyük ilgi göreceğimize inanıyoruz.”dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.