Münih Fabric Start & Bluezone'dan Bin Yüze Yakın Koleksiyon

25-27 Ocak tarihleri arasında Münih’de gerçekleştirilecek olan etkinlik sırasında binin üzerinde kolleksiyonun sergilenecek olması sektör paydaşlarını heyecanlandırıyor.

  28 Ocak 2022 08:35 Cuma
Münih Fabric Start & Bluezone'dan Bin Yüze Yakın Koleksiyon

Münih Fabric Start fuarı için 33 ülkeden sayıları 600’ü aşan tedarikçi yine Bluezone fuarı için sayıları 90’ı bulan uluslararası denim tedarikçisi kayıt işlemlerini tamamladı. Fuar ziyaretçileri, pandemi öncesi bütünüyle rezerve salonlarıyla güvenli ve ilham veren bir fuar deneyimi için sabırsızlanabilirler.

Münih Fabric Start Genel Müdürü Sebastian Klinder, yaptığı açıklamada ‘’Organizatörler olarak şu aşamada çeşitli güçlükler yaşıyoruz.Pandemi öncesi alınan tedbirleri hayata geçirmek elbette bizim açımızdan bir gerçeklik idi. Bugün ise geldiğimiz noktayı kendimiz açısından takdir ediyoruz: İnsanları birarada buluşturmak ve yine moda ve tekstil endüstrisini her sezon yeniden şekillendirilmesine destek sağlamak. Bu zor zamanlarda bile başarılı bir fuar organizasyonunu gerçekleştrdiğimz için büyük gurur duyuyoruz. Küçük gruplar içinde ve esnek hareket eden ekip üyelerimizin realiteye dönüştürdüğü durumlar etkileyici.’’dedi. Münih Fabric Start fuarı kreatif direktörü Fank Junker etkinliği şu sözlerle değerlendirdi. “Etkilendik: Münih Fabric Start ve Bluezone salonlarında sayıları 600’ü aşan katılımcı ve dolayısıyla yaklaşık 1.100 koleksiyona fiziki olarak ev sahipliği yapma şansına sahibiz. Bu ilham veren mevcut tablo ve endüstriden aldığımız güçlü destek, bu istisnai durumda bir kilometre taşını temsil ederken yine de çok büyük bir olay değil. Planlama konusunda karşı karşıya kaldığımız büyük belirsizliklere rağmen, pandemi koşullarında gerçekleşen iki etkinliğin başarısını pekiştirmek için Ocak ayı sonu itibari ile sektör için güvenli ve ilham veren bir ticaret fuarını gerçekleştirdiğimiz için çok yüksek bir motivasyona sahibiz.’’

Kanıtlanmış hijyen konsepti ve 2G+ kuralı sayesinde güvenli etkinlik günleri

Organizatörler, üstlendikleri büyük sosyal sorumluluğun bilincinde ve elbette katılımcıların tümünün sağlığı ve güvenliği kendileri açısından her zaman en ön plandadır. Şu aşamada, 2G+ regülasyonu plan aşamasında ve bu sayede sadece aşılarını yaptıran yada PCR negatif  Covid-19 test sonuçları olan kişiler fuar alanına erişim imkanı sağlayabilecek. En son düzenlenen fuarlarda başarınsı ortaya koyan kapsamlı hijyen konsepti, düzenli bir şekilde dinamik gereksinimlere göre uyarlanıyor.

Münih Fabric Start  selamı EVERY.BODY

İlkbahar.Yaz 2023 için trend teması  EVERY.BODY  yeni bir duygu yaratımı, ve hatta yeni bir bireysellik ve topluluk anlamını da taşıyor. Optimistik arayışlar içinde olan, yeni bir balans ve bireysel imaj yaratımına yönelen endüstrimiz açısından yeni kavranan kozmopolitlik ve tolerans ile buluşma imkanına sahip oluyor.

Kişisel paylaşım ve tekstillerin dokunsal deneyimine yönelik bir arayış aşikar-ticaret fuarları olmaksızın eksikliği duyulan şey. Ayrıca, ekran veya kulaklık desteği olmadan yeni bir ilham yaratımı ve bilgi edinimine yönelik ihtiyaçla da ilişkilidir.

Kapsamlı etkinlik programı işte tam da bu noktada önemini vurguluyor: Endüstri profesyonelleri, uluslararası katılım sağlayan ziyaretçilere dijital çözümler ve füturistik yenilik ve inovasyonlarla ilgili en son trend ve temalar hakkında bakış açıları sağlayacak.  Program şu anda sonuçlanma aşamasında ve Ocak ayı başlarında yayınlanacak. Yakın zaman içinde yeniden start verilen Resource alanında ve Sürdürülebilir İnvasyon alanında, en yenilikçi çözümlerin kaynaklandırılmasını basitleştirme açık hedefiyle ve bu sayede endüstrinin sürdürülebilir gelişimini şekillendirmede aktif rol oynamak için modern bir ortamda en yenilikçi sürdürülebilir alternatifler ortaya konur.

Bluezone Yeni Balans’ı gösterir

Yeni Balans ana temasıyla Bluezone, daha umut verici ama değişime uğrayan bir geleceğin illuminasyonu sağlıyor. Toplumdaki yeni balans ihtiyacı belirgin. BLUEZONE ekibinin tamamı, teknoloji, kalite, ürün, kaynak tasarrufu ve stil açısından yarının ezber bozanlarını Münih'te bir araya getirmeyi dört gözle bekliyor.

Şu anda 90'dan fazla denim endüstri katılımcısı ile BLUEZONE çok iyi bir konuma sahip ve vitrini için bir kez daha başarısını ortaya koyan her iki salonu da kullanıyor: kömür bunkeri ve Zenith salonu. Organizatörler, denim endüstrisinden gelen büyük destekten minettar, çünkü çok sayıda birinci sınıf tekstil mili, CMT çözümü ve terbiye sağlayıcıları ve yenilikçi start-up'lar en yenilikçi çözümlerini Münih'te sunmak için kayıt yaptırdı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.