Milano Unica'da FiloFlow ile Filo Katılımı

Filo, 12-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Milano Unica Fuarında (Milan – Rho Fiera Milano) FiloFlow iplikleriyle yer aldı.

  02 Eylül 2022 08:30 Cuma
Milano Unica'da FiloFlow ile Filo Katılımı

Filo ve Milano Unica arasındaki, Made in Italy menşeli tekstil endüstri ürünlerinin marka değerini güçlendirmeye ve geliştirmeye odaklanan sinerji artarak devam ediyor. Filo ve Milano Unica arasındaki işbirliği, pazarın firmalar için önkoşul olarak belirlediği temaların ve sağladığı fırsatların tanımıyla daha da güçlendi, tedarik zincirine bakış açısıyla çözümler paylaşarak mevcut koşullar hakkında değerlendirme yaparak. Sürdürülebilirlik, dünya çapında tüketiciler arasında elde ettiği önem göz önüne alındığında, kesinlikle en belirgin ve acil temadır. Bu nedenle Filo, Milano Unica'da sadece FiloFlow sürdürülebilirlik projesine katılan şirketler tarafından üretilen iplikleri önermek için bazı edisyonları seçti.

Ancak bu Milano Unica edisyonunda daha güçlü bir birleşik temayı temsil edecek bir unsur daha var: sözde trendlere yaklaşım. Bu vesileyle, Milano Unica gerçekten de Trend Alanı'nı, 'MU Seasonless' konseptinden yola çıkarak bina ederken, bunun anlamı İtalyan üretim zinciri boyunca uzanan uzun bir serüvende kumaş ve aksesuar teklifleri ve kullanımıyla ilgili geleneksel mevsimsel tercihlerin başarısının ötesine geçmek anlamına geliyor, Filo'nun yaratıcılığından ve tarzından sorumlu olan Gianni Bologna'nın iddia ettiği gibi, 'kreatif yaratımlar' olarak tanımlandı. Bu, Filo'nun uzun süredir şirketlerle paylaştığı 'Yaratıcı Diyaloglar'da, stilistik önerilerinde ürünlere ve süreçlere odaklanarak seçtiği yaklaşımdır.

Filo'dan sorumlu Paolo Monfermoso, “Filo, Milano Unica'da uzun yıllardır yer almakta, profesyoneller tarafından olumlu değerlendirmeler ve fuarımızın görünürlüğü açısından harika sonuçlar elde etmektedir. Bu sayıda katılımımızın "MU Seasonless" bağlamında olmasından özellikle gurur duyuyoruz. Filo, Gianni Bologna'nın her edisyon için gerçekleştirdiği stilistik önerilerde yıllardır mevsimsellik kavramının ötesine geçti. Bu nedenle, zaten derin bir sinerjiyi güçlendiren Milano Unica'nın iki yönü temel alarak yaptığı seçimi gerçekten takdir ediyorum: Filo'nun FiloFlow projesi aracılığıyla ifade ettiği sürdürülebilirlik ve Milano Unica fuarında vitrine çıkan mükemmellik ürünlerini üretmek için Filo'nun katılımcıları tarafından üretilen ipliklerin artan kullanımı.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.