Mersan Makine KTM2021’e Katılacak

Tekstil finisaj makinelerinin uzman üreticisi olan Mersan Makine, 11-13 Kasım 2021'de Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezinde yapılacak olan KTM2021’e katılmaya karar verdi.

  29 Ekim 2021 09:00 Cuma
Mersan Makine KTM2021’e Katılacak

Seksenli yılların başında tekstil finisaj makine imalatı yapmak üzere kurulan firma günümüzde geliştirmiş olduğu çağdaş teknolojilerle gerçekleştirdiği üretimini 30'u aşkın ülkeye ihraç eder konuma gelmiş durumda. Üretimini yaptıkları Gaze (twinjet Örgü ve Dokuma), Sanfor, (Egalizeli Açık En Keçeli-Kauçuk Blanketli-Tüp Keçeli) Yaş Proses Finishing ( Tüp Balon Sıkma-Islak Çevirme-Fularlı Tüp Kesme) Termofikse (Empirme-Tüp Örgü Termofikse) ve Kumaş hazırlama (Tüp Kuru Kumaş Kesme-Ters Çevirme-Top Kumaş Açma) makinelerini İstanbul Hadımköy ve Çorlu bulunan modern tesislerinde gerçekleştiren firma Tekstilin kalbi konumunda bulunan Kahramanmaraş’da düzenlenecek KTM2021 fuarına katılacak. Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ ile eş zamanlı düzenlenecek olan Kahramanmaraş tekstil makineleri fuarı KTM2021’e ilk kez katılacak olan Mersan Makine yeni teknoloji makinelerini KTM fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.