Memnun Makina Yeniden KTM2021’de

Tekstil boya ve terbiye makineleri sektöründe hizmet veren Memnun Makina, KTM 2021’de yeni teknoloji Şardon makinesini sektör temsilcilerinin beğenisine sunacak.

  29 Ekim 2021 09:00 Cuma
Memnun Makina Yeniden KTM2021’de

Zımpara ve fırça zımpara makinelerinde önemli bir pazar payına sahip olan Memnun Makina, Ar- Ge ve inovasyona verdiği önemle müşteri taleplerine en kapsamlı şekilde yanıt veriyor. Türk tekstil makine sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere ürünlerini her platformda sergilemeyi amaç edinen Memnun Makina, son olarak Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021 fuarına katılmaya karar verdi.

Firma yöneticisi Kemal Memnun, “Memnun Makina olarak sunduğumuz 4 ana ürün grubumuz var. Efekt Makineleri olarak Şardon, Tıraş, Fırça ve Zımpara makineleri. Boya kısmında Atmosferik Jigger ve Basınçlı Jigger boyama makineleri, Baskı bölümünde Rotasyon şablon daireleri ve Boya mutfağı makineleri diğer bir ürün grubunu ise müşteri taleplerine göre üretilen özel projeler oluşturuyor.’’dedi.

Uluslararası tekstil makimeneleri fuarı KTM2021 fuarına katılımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kemal Memnun, ‘’Kahramanmaraş ve bölgesi yeni yatırımların devam ettiği son derece hareketli bir pazar. KTM 2021 fuarı sırasında Şardon makinemizi sergileyeceğiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.