KTM Fuarı'nın Geleneksel Ana Sponsoru İTHİB

İTHİB, Türk tekstil üretiminin merkezi Kahramanmaraş’ta düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı KTM Fuarı'nın bu sene de ana sponsoru oldu.

  28 Ekim 2021 08:52 Perşembe
KTM Fuarı'nın Geleneksel Ana Sponsoru İTHİB

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), son yirmi yılda tekstil ve konfeksiyon sektöründe büyük atılımlar yaparak Türk tekstil üretiminin merkezi haline gelen Kahramanmaraş’ta 11-13 Kasım tarihleri arasında kapılarını sektör temsilcilerine Sekizinci kez açacak olan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021’a bu sene de destek olacaklarını açıkladı.

Türkiye’nin ve bölgenin en önemli iş kollarından biri olan tekstil, hazır giyim, kumaş ve iplik üreticilerinin makine ve aksesuar üreticileri ile üç gün boyunca Kahramanmaraş’ta bir araya geleceği KTM 2019’a ana sponsor olma kararı alan İTHİB, 2014 yılında yapılan ilk fuara da destek olmuştu. İlk KTM Fuarında İTHİB, tarihinde ilk kez bir tekstil makineleri fuarına destek kararı almıştı.

İTHİB ile KTM Fuarı'nın organizasyonunu gerçekleştiren ECR Fuarcılık arasında imzalanan protokol doğrultusunda, İTHİB, KTM 2021’un tanıtım çalışmalarına destek olacak ve İTHİB üyelerinin organizasyon kapsamındaki tüm etkinliklere katılması teşvik ederek, fuarı katılımcı ve ziyaretçileri arasında iş geliştirme platformu haline getirecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.