KTM 2021 Yoğun İlgi İle Tamamlandı

Tekstil Teknoloji geliştiricisi markaların en yeni teknolojilerini ve ürünlerini sergiledikleri KTM 2021 Fuarı’ndan katılımcılar memnun ayrıldılar.

  13 Ocak 2022 11:07 Perşembe
KTM 2021 Yoğun İlgi İle Tamamlandı

ECR Fuarcılık tarafından bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen KTM 2021, 110’a yakın katılımcı firmaya ev sahipliği yaptı.  Fuar kapsamında tekstil sektöründen ulusal ve uluslararası  teknoloji üreticilerinin yanı sıra, servis ve yedek parça sağlayıcılar ve aksesuar üreticileri; tekstil üreticilerinin yanı sıra sektör dernek ve temsilcilerinden oluşan ziyaretçilerle buluştu. 3 gün süren fuar Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ) ile eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Bölge Tekstilcisi Fuar Boyunca Yoğun İlgi Gösterdi

Bu yıl sekizinci kez düzenlenen KTM2021 covid-19 pandemisi nedeni ile alınan sağlık ve güvenlik önlemleri ile güvenli bir şekilde tamamlandı. Etkinlik boyunca Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Adana, Kayseri, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Uşak, Bursa ve Denizli gibi tekstil sektörünün yoğun olduğu illerden 9.785 sektör temsilcisi fuarı ziyaret etti.

''Uygulamamızın Lansmanını Yaptık''

Bu yıl fuara ilk kez katılım sağlayan Hey Teknoloji Genel Müdürü Ertuğrul Kazancı, ‘’İlk kez katılım sağladığımız fuar beklentilerimizin üzerinde geçti. VİDA Bakım Yönetimi Uygulamamızın lansmanını bu fuarda gerçekleştirmiş olduk. Kahramanmraş ve çevre illerden gelen çok sayıda profesyonel ile verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Portföyümüzde olan firmalarla bir araya gelme fırsatı bulduk. Organizasyon gayet iyiydi; sorun yaşamadık. Bölgede ciddi bir sanayi potansiyeli, fuarın büyüyerek devam etmesini temenni ediyoruz’’ dedi.

''KTM’de Müşterilerimizle Direkt Temas Kurduk''

Uluslararası birçok markayı temsilen fuarda yerini alan İnter Tekstil San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Sami Çakırca, fuara ilişkin yaptığı değerlendirmede bölgenin önemine dikkat çekerek, ‘’Fuar pandemi dönemi olmasına rağmen beklentilerimizin çok üzerinde geçti. Tekstil yatırımlarının devam ettiği böyle bir bölgede fuar yapılıyor olması müşterilerimizle direkt temas kurmamız açısından önemliydi. Kahramanmaraş ve çevre illerden gelen sektör temsilcileri standımızı ziyaret ettiler. Birçok sektör profesyoneli ile görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulduk. Her zaman söylediğimiz gibi önümüzdeki yıl yeni bir KTM fuarında müşterilerimizle birlikte olmak dileği ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

''Gördüğümüz İlgi ve Alakadan Memnunuz''

Redteks Kimya A.Ş’nin Ar-Ge Müdürü Mahmut Emir, fuar sonrasında yaptığı değerlendirmede, ‘’KTM 2021 Fuarı, REDTEKS KİMYA ailesi olarak bizim açımızdan gayet iyiydi. İlgi ve alakadan memnun kaldığımızı içtenlikle belirtebilirim. Çok güzel deneyim edindik. Bir Gaziantep firması olarak çevre illerden (Gaziantep-Şanlıurfa-Adıyaman) daha çok katılımcı ve ziyaretçi görmeyi beklerdik. Nispeten daha az ziyaretçi ve katılımcı ile karşılaştık. Daha sonraki organizasyonlar için bu illerin merkezi olan daha büyük bir yer seçilirse çok daha fazla talep olacağını düşünüyorum. Tanıtım bakımından biraz daha fazla üzerine düşülmesi gerektiği kanaatindeyim. Fuarın olduğunu vatandaşın bilmesi açısından daha iyi olacaktır. Onun dışında Kahramanmaraş’ta böyle bir fuarın olması çok faydalı oluyor. Çevre illerden birçok kişi geliyor, dünyadan birçok firma katılıyor.

Her şey için teşekkür ederiz, yine yeni bir fuarda görüşmek dileklerimizle.’’

''Fuar Sektörün Beklentilerini Karşıladı''

TİHİ TEKS & ATLAS NEEDLE Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Veysi Işık, fuar değerlendirmesinde, ‘’Kahramanmaraş Fuarı  organizasyon, katılımcı ve ziyaretçi kalitesi perspektifinde başarılı bir fuar olarak değerlendirilmelidir. İlin resmi makamlarının fuar için harcadıkları efor bence yeterli ve sektörün beklentilerine uygun idi. Katılımcı ve ziyaretçi firmaların bir araya getirilmesi fuarın amacına ulaştığının nihai göstergesidir. İlgi beklenen düzeyde ve seviyede idi. Sektörün önde gelen kuruluş ve yetkililerinin de bulunması gösterilen önemin yansıması konumundaydı. Ülkemizin tekstil merkezlerinden biri olan Kahramanmaraş’ta düzenlenen fuar firmamız açısından da verimli geçmiştir. Ülkemizin ihracata olan yoğun ihtiyacı göz önüne  alındığında ülkemizde bulunan yabancı misyon şeflerinin bilgilendirilmesi tekstil ürünleri ithalatı yapan ülkelerin sektör kuruluşlarının da yer alması çok daha etkin sonuçları beraberinde getirecekti diye minik bir eleştiriyi nazarlık olsun diye  eklemek isteriz. Emeği geçenlere teşekkür ve saygılarımızı iletiriz’ ’dedi.

''Ram Makinesinin Lansmanını Yaptık''

Fuarın ev sahiplerinden olan Kahramanmaraş merkezli dünya markası Temsan Air Engineering Pazarlama Sorumlusu Merve Gül Zorkun, KTM2021’e ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’Tekstil sektörünün başkenti güzide şehrimiz Kahramanmaraş’ta düzenlenen KTM Fuarı bizler için çok önemli bir yere sahip. Ayrıca Kahramanmaraş merkezli bir Türk markası olarak başladığımız, makine ve teknoloji çözüm üretimleri ile dünya markası haline gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz.  Üretimine başladığımız  ram makinesinin prömiyerini KTM 2021 Fuarı’nda yapmaktan onur duyduk. Lansman gösterimiz için heyecanımıza ortak olan değerli paydaşlarımızın gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir organizasyondu. Müşterilerimizle daha yakından ilgilenme fırsatımız oldu. Ziyaretçilerin firmamıza göstermiş olduğu ilgiden de çok memnun kaldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Organizasyonu her yıl geliştiren ECR Fuar ekibine teşekkür ederiz, daha iyi fuar organizasyonlarında birlikte çalışmak dileğiyle’’ dedi.

''Bölge ile İlgili Faaliyetlerimiz Güçlendi''

REDMAN DÖRTARAL TEKSTİL TİC.ve SAN. A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Simra Aral, ‘’Her yıl olduğu gibi bu yıl da Redman Dörtaral Tekstil Tic. Ve San A.Ş. olarak KTM’ de yerimizi aldık. Pandemi şartları ve yaşanılan zorlu sürecin akabinde, müşteri ve partnerlerimizle birlikte yeniden değerleme ve değerlendirme fırsatları bulduğumuz, yeni müşterilerle tanışma imkânları yakaladığımız fuar süreci bizler için olumlu geçmiş ve bölge ile ilgili faaliyetlerimizin daha da güçlenerek devamını sağlamıştır. Emeği geçen tüm ECR ailesine teşekkürler ederiz’’ açıklamasında bulundu.

''Bizim İçin Oldukça Yararlı Geçti''

Elteksmak Makine Ltd Şti. Satış Pazarlama Müdürü Şemi Maner, KTM fuarına ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’Başlangıcından itibaren tamamına katılım sağladığımız KTM Fuarı bu yıl da hem Elteksmak olarak bizim hem de kardeş kuruluşumuz Polo Otomasyon için oldukça yararlı geçti. Kahramanmaraş’tan ve ayrıca bölgedeki diğer şehirlerden ziyarete gelen mevcut ve potansiyel müşterilerimizle bir araya gelme imkânı bulduk. Önemli bir tekstil şehri olan Kahramanmaraş’ta düzenlenen bu fuarın katılımcı ve ziyaretçi sayısı olarak her defasında daha da gelişerek devam etmesi temennimizle emeği geçenlere teşekkür ederiz’’ ifadelerini kullandı.

''Kahramanmaraş Tekstil İçin Önemli''

Alkan Makine A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Başak Alkan, ilk kez katıldıkları fuarı değerlendirirken, ‘’Firmamız KTM 2021’e bu sene ilk defa katılımcı oldu. Fuarda ram makinamızı sergileme fırsatı bulduk. Gelen ziyaretçilerinin ilgisinden son derece memnununuz. Bundan sonraki yıllarda da fuarın katılımcısı olacağımızı düşünüyorum. Kahramanmaraş tekstil için çok önemli şehirlerimizden biri; bu önemi hak eden bir organizasyonun yıllardır düzenleniyor olması ayrı bir mutluluk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. KTM 2022’de görüşmek üzere’ ’dedi.

''KTM Fuarı Bölgenin En Prestijli Fuarı''

EFFE Makine A.Ş. Yönetim Direktörü İhsan Mokanoğlu, fuar sonrasında KTM 2021’e ilişkin yaptığı değerlendirmelerde, ‘’Öncelikle fuar organizatör ve değerli ziyaretçilere teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Piyasaların değişken yapısına bağlı kalmaksızın istikrarlı bir şekilde üreticiler ile müşterileri bir araya getirmek için mücadele eden tüm fuarlara EFFE olarak destek vermeye devam ediyoruz. KTM Fuarı, bölgenin en prestijli fuarı olarak gerek katılımcılar gerekse müşteriler tarafından kabul görmüş bir fuardır ve yıllardır fuarın başarılı şekilde kapılarını açmasının sebebi katılımcıların göstermiş olduğu ilgidir. Sadece Kahramanmaraş değil, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır ve Kayseri’de üretim faaliyetlerine devam eden müşterilerin de ilgisi fuarın başarısının önemli bir parçasıdır’’ dedi.

''Beklentimizin Üzerinde Bir İlgi İle Karşılaştık''

Ser Mekatronik Satış Direktörü Türker Şen fuara ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’Ser Mekatronik olarak KTM2021 fuarındaki en büyük stant alanını alarak hazırlandığımız fuarda birçok makinemizi çalışır vaziyette ziyaretçilere sunma imkânı yakaladık. Müşterilerimiz ile yeniden bir araya gelme fırsatını çok iyi değerlendirdiğimizi görüyoruz. Fuardan beklentimiz yüksekti bu beklentimizin üzerinde bir ziyaret ve ilgi ile karşı karşıya kaldık. Kahramanmaraş Türk tekstilinin üretim merkezi olma konumunu gün geçtikçe güçlendiriyor. Yeni yatırımlar beklediğimiz ve öngördüğümüz şekilde devam ediyor. Hem Kahramanmaraş sanayicisinin hem de tekstil işletmelerinin kümelendiği çevre illerden oldukça ilgili bir ziyaretçi kitlesi ile karşılaştığımızı söyleyebilirim. KTM fuarının düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor. Bir sonraki yıl yapılacak olan KTM fuarında yine geniş bir katılım sağlayacağımızı şimdiden ifade etmekten mutluluk duyuyorum’ ’dedi.

''Fuar Sırasında Makine Sattık''

Üç El Mümessillik Ltd Şti Şirket Ortağı Okan Önel, ‘’Bu yıl KTM 2021 fuarına ilk kez katıldık. Organizasyon şirketimiz ve temsil ettiğimiz markalar için oldukça verimli ve başarılıydı. Fuar sırasında kendimizi evimizde hissettik. Birçok yeni müşteri ile temas etme imkânı yakaladık. Fuar sırasında makine satışlarımızda oldu. Genel anlamda fuardan memnun ayrıldık. Başta Kahramanmaraş sanayicileri olmak üzere fuar sırasında standımızı ziyaret eden müşterilerimize ve fuar organizasyonuna teşekkür ederiz’’ açıklamasıyla fuardan memnuniyetini dile getirdi.

''Müşteri Portföyümüze Yenilerini Ekledik''

TRÜTZSCHLER Group SE. Genel Müdürü Christoph Weber, KTM 2021 fuarına ilişkin yaptığı açıklamada, ‘’Sahip olduğumuz yüksek müşteri portföyümüze yenilerinin eklenmesi konusunda bizlere ev sahipliği yapan Kahramanmaraş KTM Fuar organizasyonuna ve standımızı ziyaret eden tüm sektör temsilcilerine teşekkür ederiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da profesyonel kadrosu ile hizmet verdiği için ECR Fuarcılık’a da sonsuz teşekkürlerimizi sunarız ’dedi.

''Ziyaretçi ve Verimlilik Bakımından Oldukça Güzel Geçti''

Mersan Makine Ltd Şti. Yönetim Direktörü Çağatay Sümer, fuarı şu sözlerle değerlendirdi, ’’Bu seneki KTM Fuar’ı ziyaretçi ve verimlilik bakımından oldukça güzel geçti. Kahramanmaraş ve çevre illerdeki müşterilerimizle buluşma imkânı bulduk. Ülkemizde, tekstil sektöründe  önemli bir yere sahip olan bölgede yeni yatırımlar ve projeler hız kesmeden devam ederken  bizim de bunlardan haberdar olup önümüzdeki sene planlamasını yapabilmemiz adına güzel bir fırsat oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’’


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.