Krantz Kalitesi Boya Makineleri KTM 2021’de

Kahramanmaraş KTM 2021’deki standında iplik boya ve kumaş jet makinalarını sergileyecek olan KTM Krantz sektör temsilcilerine yeni teknolojilerini tanıtacak.

  29 Ekim 2021 09:00 Cuma
Krantz Kalitesi Boya Makineleri KTM 2021’de

1882 yılında Almanya’da tekstil makine imalatı için kurulan 1993 yılından bu yana patentli üretimlerine Türkiye’de KTM Krantz olarak devam eden şirket Tekstil boyama ve ıslak işleme makineleri alanında uzman. H.T Long Tube Fabric Dyeing, H.T Aqua Rapid Fabric Dyeing, H.T Yarn Fabric Dyeing, H.T Beam Fabric Dyeing, H.T Aero Fabric Dyeing makinelerin üretimini başarı ile gerçekleştiren KTM Krantz, Tekstil pazarındaki talepleri teknolojik yenilikleriyle karşılamayı amaçlıyor. Geleneksel yöntemler yerine yenilikçi bir üretim tarzının hakim olduğu firma, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı  KTM 2021’de yeni geliştirdiği makinelerimi sergileyecek.

KTM Krantz Makine, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarında Yatırımların durmaksızın devam ettiği bölgenin dikkatini çekecek olan iplik boya ve kumaş jet ve yeni geliştirdikleri Sensodye makinelerini sergilemeye hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.