ITMA’da Doluluk oranı %93 Oldu

Dünyanın en büyük Tekstil ve Hazır Giyim Teknolojisi Fuarı’nın 19’uncu vitrini olan ITMA 2023, Fiera Milano Rho sergi kompleksinin 12 salonunu kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek.

  10 Ekim 2022 08:58 Pazartesi
ITMA’da Doluluk oranı %93 Oldu

ITMA'nın fuar sahibi CEMATEX'e (Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi) göre, fuar alanı başvurularının şu ana kadar %93’ünden fazlası dolmuş durumda. Resmi verilere göre, 42 ülkeden toplam 1.364 başvuru 111.000 metrekarelik net sergi fuar alanı için rezervasyonlar gerçekleştirdi.

CEMATEX Başkanı Ernesto Maurer, “ITMA 2023’e gösterilen talep, küresel iş dünyasının karşı karşıya olduğu ekonomik ve jeopolitik belirsizliklere rağmen beklentilerimizi aştı. Sektörden gelen güçlü talebi takdir ediyoruz. Yer rezervasyonlarına ilişkin şu anki tablo, ITMA’nın en yenilikçi teknoloji ve inovasyonların sergisi açısndan en ideal küresel çapta sunum alanı olarak endüstrinin sağladığı güveni ortaya koyuyor.’’

ITMA 2023 Organizatörü ITMA Services Başkanı Charles Beauduin, “Şu an itibariyle  işletmeler, rekabet gücünü koruma hedefiyle temel teknolojilere uzun vadede yatırımlarını yönlendiriyor. Alanında dünyanın en köklü fuar sergi etkinliklerinden biri olan ITMA, endüstrinin alım satım işlemlerini gerçekleştirmesi ve yüz yüze işbirliğine kapı açması açısından mükemmel bir platform.’’


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.