ITMA 2023 Fuar Alanı Rezervasyonları Doldu

Innovator Xchange, katılımcılara ITMA Ödülü kazananları ve finalistlerinin yanı sıra fuar katılımcıları ve endüstri uzmanlarından bakış açıları kazanmaları için benzersiz fırsatlar sunuyor.

  14 Mart 2023 08:30 Salı
ITMA 2023 Fuar Alanı Rezervasyonları Doldu

ITMA 2023 için sahne, 8 Haziran'da Milano'da açıldığında trend belirleyici tekstil ve hazır giyim teknolojilerinin çok merakla beklenen bir sergisine ev sahipliği yapmak için hazır. Fiera Milano Rho gösteri merkezinin 220.000 metrekarelik büyük sergi alanı rezervasyonları tamamen dolu.

ITMA Hizmetler Başkanı Charles Beauduin şunları söyledi: “2019'da Barselona'daki son ITMA etkinliğinden bu yana, dünya, koronavirüs salgını ve jeopolitik durum nedeniyle büyük ölçüde değişime uğradı. Çeşitli aksaklıklara rağmen, ITMA 2023'teki yerin tamamen rezerve edilmesinden dolayı çok müteşekkiriz. Şirketler, artık çoğu sınırın tamamen açık olduğu pazarın genel görünümü konusunda talepkar.”

Yaklaşan fuarda 44 ülkeden 1.600'ün üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapacak ve 100 firmanın listesi halen tercih ettikleri sektörlerde kendilerine yer ayrılmasını bekliyor. Tekstil kompozitleri de dahil olmak üzere tüm tekstil ve hazır giyim üretim değer zincirini kapsayan toplam 20 ürün sektörü bulunmaktadır.

CEMATEX Başkanı Ernesto Maurer şunları söyledi: “Sürdürülebilirlik artık sadece yaygın bir terim değil; endüstri, işlerinin geleceğini güvence altına almak için sürdürülebilirlik gündemini benimsemek amacıyla daha hızlı hareket etmelidir. Salgın sürecinde birçok üyemiz kaynaklarını Ar-GE faaliyetlerine kanalize etti. ITMA 2023, katılımcılarımıza bu yeni ürünleri ve çığır açan teknolojiyi sergileme fırsatı sunmak için mükemmel bir şekilde zamanlanmıştır. Ar-GE ile sürdürülebilirlik çalışmaları birleştirilirse başarının formülü bu olacaktır.

Ziyaretçilerimiz, en son yenilikleri önizlemek için ITMA 2023'ü sabırsızlıkla bekleyebilirler. Tekstil ve hazır giyim üreticilerinin, markalarının ve perakendecilerinin bu fırsatı tekstil endüstrisinin önde gelen üyeleriyle işbirliği yapmak ve kaynak sağlamak için ITMA'da bir araya gelerek kullanacaklarını umuyoruz. Ayrıca, çeşitli tamamlayıcı etkinliklerde endüstri trendleri ve gelişmeleri hakkında bakış açıları kazanabilirler.”

Innovator Xchange

ITMA 2023, endüstri yeniliğine ışık tutan çeşitli etkinlikler tarafından eşlik edilecek. Öne çıkan gösterimler arasında, katılımcılara ITMA Ödülü'nün kazananları ve finalistlerinin yanı sıra fuar katılımcıları ve endüstri uzmanlarından bakış açıları kazanmaları için benzersiz fırsatlar sunan Innovator Xchange yer alıyor.

Gösterime çıkan dört konunun her biri için bir endüstri uzmanı davet edildi: otomasyon ve dijital gelecek, gelişmiş malzemeler, sürdürülebilirlik ve döngüsellik, ve yenilikçi teknolojiler. Davetli konuşmacılar şunlardır:

-German Garcia Ibañez, Sürdürülebilir Ham madde Döngüsü Başkanı, Inditex (Sürdürülebilirlik & Döngüsellik)
-Dr Jesse S. Jur, Ekosistem Teknoloji Direktörü, Amerika'nın Gelişmiş Fonksiyonel Kumaşları (Yenilikçi Teknolojiler)
-Kevin McCoy, Başkan Yardımcısı seçilen, Yeni Denge Atletleri (Otomasyon & Dijital Gelecek)
-Profesör Parikshit Goswami, Teknik Tekstiller Profesörü, Huddersfield Üniversitesi (Gelişmiş Malzemeler)

CEMATEX & ITMA Hakkında

Avrupa Tekstil Makineleri Üreticileri Komitesi (CEMATEX), Belçika, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık'tan ulusal tekstil makine birliklerini içermektedir. ITMA ve ITMA ASIA'nın sahibidir. Tekstil makineleri fuarlarının 'Olimpiyatları' olarak kabul edilen ITMA, tekstil ve hazır giyim üretiminin her bir yalın iş süreci için en son teknolojiyi sergileme konusunda 71 yıllık bir geçmişe sahiptir. Avrupa'da dört yılda bir düzenlenmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.