İTHİB, TME 2021 Fuarı'na Ana Sponsor Oldu

İTHİB, İstanbul Yeşilköy IFM Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021'in ana sponsoru oldu.

  28 Temmuz 2021 08:00 Çarşamba
İTHİB, TME 2021 Fuarı'na Ana Sponsor Oldu

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), İstanbul’da 8-11 Eylül 2021 tarihleri arasında  kapılarını sektör temsilcilerine açacak olan Uluslararası İstanbul Tekstil Makineleri Fuarı TME 2021’e destek olacaklarını açıkladı.

İTHİB, Türkiye’nin en önemli iş kollarından biri olan tekstil, hazır giyim, kumaş ve iplik üreticilerinin makine ve aksesuar üreticileri ile üç gün boyunca İstanbul, Yeşilköy IFM Fuar Merkezi'nde  bir araya geleceği TME 2021’e ana sponsor oldu.

İTHİB ile Uluslararası İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı TME2021'in organizasyonunu gerçekleştiren ECR Fuarcılık arasında imzalanan protokol doğrultusunda, İTHİB, TME 2021’un tanıtım çalışmalarına destek olacak ve İTHİB üyelerinin organizasyon kapsamındaki tüm etkinliklere katılması teşvik ederek, fuarı katılımcı ve ziyaretçileri arasında iş geliştirme platformu haline getirecek.

‘’Sektör Paydaşları Kazanacak’’

TME 2021 Fuarının organizatörü ECR Fuarcılık adına açıklama yapan Ümit Vural, uzun bir süredir yürütülen görüşmeler neticesinde tekstil sektörünün öncü birliklerinden olan İTHİB ile resmi bir protokol imzaladıklarını vurgulayarak, İTHİB ile tam bir uyum içerisinde çalışmalara devam edileceğini belirtti. Vural, İTHİB’in verdiği desteğin fuar için çok önemli bir kazanım olduğuna değinerek, “Bu protokol, sektörel işbirliği ve dayanışma adına gerçekleşmiş bir adımdır. Türkiye artan tekstil ihracatıyla sektörün vazgeçilmez bir oyuncusu olduğunu tüm Dünya’ya ilan ederken Makine ve teknoloji yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ITHİB ile yapılan işbirliği protokolü ile TME 2021’in katılımcı, ziyaretçi ve sektörel tüm paydaşların kazançlı çıkabileceği anlamlı bir platform oluşturulmuştur ” dedi.

Yakın Plan İTHİB

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 6000'in üzerinde üyesiyle Türkiye'nin tekstil ve hammaddeleri ihracatçılarını temsil eden öncü bir kurumdur. Ülke genelinde faaliyet gösteren İTHİB üyeleri, iplik, elyaf, kumaş, ev tekstili, teknik tekstil ve konfeksiyon yan sanayii gibi her çeşit tekstil ürününün üretimini ve ihracatını gerçekleştirmektedir.

İTHİB üyeleri, Türkiye toplam tekstil ihracatının yaklaşık yarısını gerçekleştirerek, Türkiye'nin tekstil üreticisi ve ihracatçılarının büyük çoğunluğunu oluşturmaktadır. İTHİB, tekstil endüstrisinin menfaatleri doğrultusunda üyelerini teşvik etme amacını taşımaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.