İşte DOMOTEX 2023 – Yenilikçi, İlham Verici & Bilgilendirici

Hannover Ticaret Fuarı Domotex, 12-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarda her segmentten ürünler sergilenecek.

  16 Ocak 2023 08:30 Pazartesi
İşte DOMOTEX 2023 – Yenilikçi, İlham Verici & Bilgilendirici

DOMOTEX 2023, yaratıcı kurulumlar, sürdürülebilir ürünlerin sunumları ve heyecan verici bir konferans programı takvime alacak. "Bu denli uzun bir süreden sonra nihayet tekrar etkinlikle dolu ve yenilikçi bir DOMOTEX sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ocak ayında ziyaretçiler yeni formatlar ve temas noktalarının yanı sıra tüm sergi alanlarında bol miktarda ilham ve bilgi için sabırsızlanabilirler" dedi, DOMOTEX Küresel Direktörü Sonia Wedell-Castellano.

DOMOTEX ON STAGE'de Üst-Klasman Sunumlar ve Oturumlar

Sürdürülebilirlik ve döngüsel ekonomi temaları, özel sergi alanı YEŞİL KOLEKSİYON'un bir parçası olarak 23. salonda gerçekleşen DOMOTEX ON STAGE konferansı boyunca altın bir iplik gibi işliyor. İlgilenen dinleyiciler, "Bağlantılı Pazarlar’’, "Bilinçli Yaşam" ve "Renkli Doğa" odak konularında çeşitli ve bilgilendirici katkılar bekleyebilirler. Bunlar aşağıdaki sunumları içerir:

-Lüks halılar koşulsuz olarak sürdürülebilir olmalıdır – Michael Christie, "The Ruggist" Blog’unun Yazarı ve Yayıncısı.

-B2B ticaretinde bir başarı faktörü olarak müşteri deneyimi – Kai Hudetz, IFH Köln

-İç Tasarımda Sürdürülebilirlik – Elina Grigoriou, İç Mimar ve Sürdürülebilirlik Uzmanı

-Tedarik Zinciri Yasası – Bernd Lange, Avrupa Parlamentosu Üyesi

-Politika, dernek, iç tasarım ve ticaret alanlarından konuşmacılarından birçok diğer katkılar

Bu farklı alanlardan konuşmacılar ile DOMOTEX ON STAGE, halı ve döşeme endüstrisinde sürdürülebilir tasarımın zorluklarına bütünsel bir bakış sunuyor.

Tarz Alanları - İlham Veren Oda Yüklemeleri

Yeni DOMOTEX Tarz Alanları, perakendeciler ve iç mimarlar için heyecan verici bir ilham kaynağı. Beş uluslararası iç mimar tarafından tasarlanan oda yerleşimleri, en yenilikçi salon trendlerini temsil ediyor ve zemin kaplamaları ile iç tasarım arasındaki iç etkileşimi yansıtıyor. Kurulumlar, konsept mağazaların ruhu içinde, ürün kombinasyonlarının ne kadar gerçekçi bir yaşamı ortaya koyabileceğini vurguluyor.

Tarz Alanlarının, Hannover'den bir iç tasarımcı, blogger ve trend uzmanı olan Holly Becker'in yönetimi altında küratörlüğü yapılıyor ve tasarlanıyor. Holly Becker'in yanı sıra ünlü tasarımcılar Mark Braun, Peter Fehrentz ve Sebastian Herkner ile Eva Marguerre ve Marcel Besau'dan oluşan disiplinler arası tasarım ikilisi Studio Besau-Marguerre de oda yerleşimlerine katılıyor. Tarz Alanları salon 2'de yer almaktadır.

Adaylar ve Kazananlar – DOMOTEX 2023'te Ödül Törenleri

Ocak 2023'te DOMOTEX'te birçok ödül töreni gerçekleştirilecek. COVER ve HALI işbirliğiyle, uluslararası üne sahip Halı Tasarım Ödülleri (CDA), dünyanın en güzel tasarımcı halılarını sekiz kategoride ödüllendirecek. Finalistlerin halıları DOMOTEX'in son gününe kadar Salon 2'de gösterimde olacak. CDA ödül töreni fuarın ikinci gününde canlı olarak gerçekleştirilecek.

Parkett Star, Carpet Star ve Green Collection kazananları da aynı şekilde onurlandırılacak. Ödül törenleri, DOMOTEX ON STAGE’in bir parçası olarak, 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Green Collection kazananları saat 14.00pm'de ilan edilecek,  saat 17.00pm'de Parkett Star ödül töreni takip edecek.

BODEN SCHÄTZE

Staatliche Akademie der Bildenden Künste Stuttgart'taki tekstil tasarım kursu, tasarım projeleri "BODEN SCHÄTZE"den gösterimler sergileyecek. Büyük teknik özgürlüğe ek olarak, sürdürülebilirlik bu projede hayati bir rol oynamaktadır. Öğrenciler ayrıca estetik, (çağdaş) tasarım, çevre bilinci, pratiklik ve tekstil yer döşemelerinin sınırları ile ilgili soruları da ele alıyor. Sergi -tasarımdan desen geliştirmeye ve gerçek halılara kadar- sürecin bireysel aşamalarını gösterecek. Son halılar, TISCA firması tarafından öğrencilerle istişare edilerek üretildi.

Zemin Kaplamaları Endüstrisi Etkinlik Hakkında Çok Umutlu

DOMOTEX 2023 için beklentiler yüksek. Yaklaşık 50 ülkeden 700'den fazla katılımcı katılımlarını onayladı.

Merinos Genel Müdürü Çağlar Kepekçi için yaklaşan etkinliğe katılmak elbette bir mesele: "Ocak 2023'te DOMOTEX'te kesinlikle yer alacağız. Uluslararası karakterde ve bizim için koşulsuz bir zorunluluk olan endüstrinin bir araya geldiği en geniş çapta buluşmadır. DOMOTEX, mevcut ticaret ortakları, ilgili taraflar ve sektördeki meslektaşlarımızla tanışmak ve yeni ürünlerimizi sınırlı bir zaman diliminde geniş bir kitleye verimli bir şekilde sunmak için ideal bir platform.”

UNIFAM Başkanı Eduardo Diaz da etkinliği dört gözle bekliyor: “İspanyol halı, kilim ve yardımcı ürün üreticileri derneği UNIFAM, dünyanın en geniş çaplı zemin kaplama fuarının yeni edisyonunu yenilenen bir heyecanla sürekli araştırma, geliştirme ve yenilik çabası sonucunda yeniliklerini sunmak için ağırlıyor.’’

Ziyaretçi tarafında ise Ocak etkinliğine tepkiler de son derece olumlu oldu. Örneğin, POCO Einrichtungsmärkte GmbH'de yer döşemeleri ve halılar için merkezi alıcı olan Michael Roithner, "fuarın dört gününde de DOMOTEX 2023'ü ziyaret etmeyi planlıyor."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.