İstanbul Fashion Connection: Moda Dünyasına Açılan Kapı

Igedo Fuarları, Uluslararası Moda Ticaret Fuarı IFCO - İstanbul Fashion Connection ile Yeni bir İşbirliğine geçileceğini ilan etmekten büyük mutluluk duyar.

  23 Aralık 2022 08:39 Cuma
İstanbul Fashion Connection: Moda Dünyasına Açılan Kapı

İHKİB iştiraki olan İTKİB Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Hazır Giyim ve Moda fuarı IFCO, 08-11 Şubat 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak. Bu, moda ticaret fuarı branşında Igedo Fuarları’nın kanıksandığının altını çiziyor. IFCO'da Igedo Fuarları, “Avrupa seçimi” alanıyla yakından ilgileniyor. “Türkiye'nin moda başkenti İstanbul, trendleri, modayı, tasarımı, markaları ve işletmeyi bir araya getirmek için ideal bir merkez. Moda dünyasına açılan bir kapı” dedi, Mustafa Paşahan (İHKİB Başkan Yardımcısı)

“Geçtiğimiz yıllarda, Türk giyim perakende pazarı hızla genişledi ve bu genişleme Avrupalı markalı tekstil moda ihracatçıları için bağlantı kurmaları açısından çok faydalı hale getirdi. IFCO'nun sonraki gelişmelerine yoğun bir şekilde eşlik etmekten çok memnunuz” dedi, Philipp Kronen (Igedo Fuarları Yönetici Ortağı)

Şubat 2022'de İstanbul Fuar Merkezi'nde lansmanı yapılan IFCO- katılımcılar için çok iyi sonuçlarla başladı. Bu yeni etkinlik, kadın giyim, erkek giyim, çocuk giyim, denim, deri ve kürk alanlarında İstanbul'da seçkin uluslararası markalar ve tasarımcılar için bir lokasyona doğru gelişme gösteriyor. Hazır giyim endüstrisinin tüm yelpazesi sunulacak. Yılda bir kez, kış sezonunda, IFCO çatısı altında özel segmentli iki bölüm. Linexpo ve FashionIST. Sektör uzmanlarının uzun vadeli projeler ve ortaklıklar başlatmak için güçlerini birleştirdiği yerler:

Linexpo, Çeşitli İç Giyim, Alt Giyim ve Plaj Giyim Hatlarını Sunacak

FashionIST Güzel Gelinlik- ve Gecelik Elbise Çeşitlerinin Tamamını Temsil Eder

Yaklaşık 600 seçkin Türk markası moda ve yaşam tarzı metropolü İstanbul'da vitrinde sergilenecek. Podyum gösterileri, trend alanları, tasarımcı alanları, seminerler ve bir gala gecesi etkinliği tamamlıyor. Türk giyim perakende pazarının yanı sıra, uluslararası moda ihracatçıları, Türkiye'nin yakın ve uzak mahallelerinde bulunan çok sayıda ihracat pazarıyla müşteri ilişkilerini daha da genişletmek ve derinleştirmek için özel fırsatlar için bekleyebilirler. IFCO – Istanbul Fashion Connection, geleceğe yönelik en ilginç perakende pazarlarından bazılarına girme fırsatı verecek: Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesi, Arap Körfezi, Orta Asya ve Güneydoğu Avrupa.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.