“Ir-reality Show” Filo’da Sahneye Çıkıyor

Filo'nun yaratıcılığından ve tarzından sorumlu olan Gianni Bologna sunumu, Filo'nun 61’nci edisyonuna yönelik yaratıcı teklifleri ortaya koyan “Ir-reality Show” videosu artık Filo web sitesinde.

  01 Şubat 2024 08:43 Perşembe
“Ir-reality Show” Filo’da Sahneye Çıkıyor

Filo'nun tekstil endüstrisindeki yaratıcı tekliflerini her zaman karakterize eden unsur, ürünlere ve üretim süreçlerine odaklanma seçimidir. Bunu yaparken, yaratıcı teklifler Filo katılımcılarına ve daha genel olarak tekstil endüstrisi profesyonellerine, Filo'nun 61’nci edisyonunda sergilenen koleksiyonları üretmek için somut bir ilham kaynağı olarak kullanılabilecek etkili bir çalışma aracını temsil ediyor.

Gianni Bologna'nın Filo'nun bir sonraki edisyonunda seçtiği ana konu “Gerçekdışı Gösteri”: gerçeği gerçekleştiriyormuş gibi davranan şov’ların gerçek dışılığının aynaları oyununu takip eden Yaratıcı Diyaloglar, dört tekstil yorumuyla geliştirildi: Bir Zamanlar; Çizgi Romanlar; Natüropati; Serial.

İlham Verici Yenilik ve Tasarımlar

Filo'dan Sorumlu Paolo Monfermoso şunları söylüyor; “Filo'nun her edisyonunda olduğu gibi bugün piyasaya sürdüğümüz Dialoghi Creativi, tekstil yaratıcılığı ve yenilikçiliği açısından özellikle ilham verici. Filo'nun ürün ve süreçlere odaklanma seçimi, tekliflerimizi tekstil endüstrisinde benzersiz kılmaktadır. Bu nedenle çevrimiçi baskı, tüm profesyoneller tarafından özellikle beklenen ve takdir edilen bir etkinliği temsil etmektedir. Filo'nun Dialoghi Creativi'sinin benzersizliği, her şirketin farklı ihtiyaçlarına göre ilham alarak kendi koleksiyonlarını geliştirebilmesi için stil açısından yenilikçi ve çığır açan atılımlar önererek fuar ve katılımcıları arasındaki sürekli diyaloğu beslemesinde yatmaktadır. Filo ve tekstil profesyonelleri arasındaki diyalog sürekli ve sürekli olduğundan, birkaç yıldır Dialoghi Creativi'yi yalnızca dijital kanal üzerinden yayınlamayı tercih ettik. Bu sayede tekstil endüstrisinde çalışan her profesyonel, Filo web sitesine erişerek stil önerilerimizi ne zaman ziyaret edeceğini seçebilir, bunları inceleyebilir ve istedikleri zaman ilham alabilir. Buna ek olarak Filo giderek uluslararasılaşan bir fuar ve dijital kanal yurt dışında çalışanlara da kolaylıkla ulaşmamızı sağlıyor.”

Filo'nun yaratıcılığından ve tarzından sorumlu olan Gianni Bologna, “Ir-reality Show”un tarz içeriklerine odaklanıyor; “Kişinin günlük yaşamı medyatik bir gösterime yeniliyor, her birimizin tamamen veya kısmen bir rol oynamaya zorlandığı sahne, bizlerle etkileşime giren diğer bireylerin tamamlayıcısı olarak. Bu nedenle, Filo'nun bir sonraki Filo edisyonu için, 'imgeler' etrafında seyahat etmeyi ve bazı belirli modern maskelerin yaratıcı şekilleriyle oynayarak, bazen daha da yaratıcı olan yeni bir estetik yaratarak bu modus vivendi'nin 'dekoratif' yanını keşfetmeyi seçtik. “Ir-reality Show”, zarafet ve güzellik arayışı, sürdürülebilirlik, aynı zamanda son derece kişiselleştirilmiş bir tat için daha kapsayıcı ve eksantrik görünümler veya diğer yandan konfor ve sağlıklı yaşam arayışını ele alan dört tekstil konusu etrafında geliştirildi.” Filo'nun 61’nci edisyonu 28 ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde Allianz MiCo Milano'da gerçekleştirilecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.