Metinoks İplik Bobin Paketleme Makinaları KTM2021’de

İplik Bobin Paketleme Makinaları üretimi ile dikkatleri üzerinde toplayan Metinoks Mekatronik yeni geliştirdiği Otomasyon sistemleri ve İplik bobin paketleme makineleri ile KTM2021’de yerini aldı.

  01 Kasım 2021 09:00 Pazartesi
Metinoks İplik Bobin Paketleme Makinaları KTM2021’de

Uluslararası tekstil Zirvesi UTZ ile eş zamanlı olarak Kahramanmaraş Kafum fuar merkezinde gerçekleştirilecek olan KTM2021 fuarına katılma kararı alan Metinoks, Tekirdağ/Ergene'de üretimlerini gerçekleştiriyor.

2008 yılında kurulan Metinoks Mekatronik Ambalaj Makinaları 2000 m² kapalı üretim sahasında, konusunda uzman kalifiye ekibi ile Tekstil İplik Bobin Paketleme Makinaları alanında üretim yapmaktadır. Metinoks Mekatronik uzun yılların getirmiş olduğu makine ve mekatronik sistemleri konusundaki tecrübesiyle makine üretimine başlamıştır. İlk olarak Bobin Paketleme Makinesi Üretimiyle başlayan Metinoks Mekatronik daha sonra Açık En Kumaş Kalite Kontrol ve Poşetleme Makinesi üretmiştir.

Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021 de geliştirdikleri iplik bobin paketleme makinesini sergilemeye hazır Metinoks Mekatronik Fuar ziyaretçilerine otomasyon sistemleri hakkında da bilgiler sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.