Heimtextil, Techtextil ve Texprocess İçin Yeni Yönetim Ekibi

Teknik tekstiller ve dokunmamış kumaşlar için önde gelen ticaret fuarları, 1 Ocak 2023'ten itibaren yeni yönetim altında düzenlenecek.

  26 Aralık 2022 16:34 Pazartesi
Heimtextil, Techtextil ve Texprocess İçin Yeni Yönetim Ekibi

Messe Frankfurt'un tekstil ticaret fuarları Heimtextil, Techtextil ve Texprocess'in gelecek edisyonları yeni yönetim altında gerçekleştirilecek. 15 Eylül 2022'den itibaren Bettina Bär, Heimtextil'in Ev Tekstili segmentinin sorumluluğunu üstleniyor. Ev ve kontrakt tekstilleri için uluslararası ticaret fuarının ortaklı liderliğindeki partneri, Ev Gereçleri Tekstili segmentinden sorumlu olmaya devam eden Meike Kern'dir. Bettina Bär, ilgili marka yönetimi de dâhil olmak üzere önde gelen uluslararası ticaret fuarları Techtextil ve Texprocess'in Gösteri Direktörü olarak görevi devralacak olan Sabine Scharrer'ı takip ediyor. Yetkili, 1 Ocak 2023'ten itibaren emekli olan Michael Jänecke'nin yerini alacak.

Teknik tekstiller ve dokunmamış kumaşlar ile tekstil ve esnek malzemelerin işlenmesi için önde gelen ticaret fuarları Techtextil ve Texprocess, 1 Ocak 2023'ten itibaren yeni yönetim altında düzenlenecek. Sabine Scharrer, Messe Frankfurt'tan 30 yılı aşkın bir süre sonra emekli olan Michael Jänecke'den Gösteri Direktörlüğü görevini devralacak. Sabine Scharrer, Messe Frankfurt'a 1996 yılında katıldı ve diğerlerinin yanı sıra, şirketin yurtdışındaki teknik ticaret fuarlarında çalıştı ve Ambiente dahil olmak üzere tüketim ürünleri fuarlarını yönetti. 2016 yılından bu yana, fuar uzmanı Heimtextil'in Ev Tekstili segmentinden sorumludur. Aradan geçen yıllarda, özellikle iç  dekorasyon mimarlar ve iç dekorasyon tasarımcılar için fuarın tekliflerini geliştirmede ve diğerlerinin yanı sıra İç Dizayn.Mimarlık.Turizm Kütüphane’yi yüklemede başarılı oldu. Ayrıca, Tekstil Teknolojisi ve Elyaf ve İpliklerin yukarı akış segmentlerinin fuardaki entegrasyonunu geliştirmeye odaklandı. Techtextil ve Texprocess Gösteri Direktörü olarak yeni rolüyle Sabine Scharrer, sektör ortaklarıyla işbirliği içinde iki önde gelen fuarın uluslararasılaşmasını sürdürmeyi ve aynı zamanda Messe Frankfurt'un teknik tekstiller ve tekstil teknolojisi alanındaki marka etkinliklerinin dünya çapındaki sinerjik etkilerini desteklemeyi hedefliyor.

Bettina Bär, 15 Eylül'den itibaren Heimtextil'in Ev Tekstili segmentinin sorumluluğunu üstleniyor. Heimtextil'de Ev Gereçleri Tekstili segmentini başarıyla yöneten Meike Kern ile ikili bir liderlik ekibi oluşturuyor. Bettina Bär, 2012'den beri Messe Frankfurt'ta. Bu süre zarfında tüketim malları alanında Gösteri Direktörü olarak görev yaparken son olarak moda, sürdürülebilirlik ve inovasyon fuarı Neonyt'in Gösteri Direktörü olarak görev almaya başladı. Bettina Bär, yeni pozisyonunda, ticaret fuarı işinde uzun yıllara dayanan deneyimini ve tüketim malları, tekstil ve moda endüstrileri ile sürdürülebilir gelişmeler hakkındaki derin bilgi birikimini sağlayacak. Gelecek için Heimtextil'i yeni fikirlerle desteklemek, İç Dizayn, Mimarlık ve Turizm de dahil olmak üzere ilgili pazar segmentlerini güçlendirmek ve sürdürülebilir çözümleri teşvik etmek istiyor. Bettina Bär için temel öneme sahip olan, endüstrinin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmek için omuz omuza durmak amacıyla, dernekler ve katılımcılar da dahil olmak üzere endüstri katılımcıları ile yakın ve eşit bir ilişkidir. Bettina Bär, 14 yıldır Ev Gereçleri Tekstili segmentinden sorumlu olan ve tekstil fuarlarında onlarca yıllık deneyime sahip olan Meike Kern ile güçlü bir liderlik ikilisi oluşturuyor. Pazar, müşteriler ve onların gereksinimleri hakkındaki kapsamlı bilgisi sayesinde, bu sosyal ve ekonomik zorluklar döneminde istikrarın sağlanmasında Bettina Bär ile kilit bir rol oynayacaktır. Birlikte, Heimtextil'i ev ve kontrakt tekstilleri için dünyanın en önde gelen platformu olarak ileriye taşıyacaklar.

“Heimtextil, Techtextil ve Texprocess için mükemmel yönetim ekibini bulduğumuz için çok mutluyuz. Meslektaşlarımız, deneyimleri ve kişilikleri sayesinde kuşkusuz tekstil fuarlarımızın gelişimine belirleyici bir katkı sağlayacak ve böylece tekstil sektöründe dünya pazarındaki lider konumumuzu güçlendireceklerdir. Endüstrinin mevcut zorluklarını proaktif bir şekilde ele alan bir ekiple geleceğe mükemmel bir şekilde hazırız” diyor, Messe Frankfurt Tekstil ve Tekstil Teknolojileri Başkan Yardımcısı Olaf Schmidt.

Uzun Yılların Hizmeti ve Özveri

Michael Jänecke, Messe Frankfurt'ta 30 yılı aşkın bir sürenin ardından 1 Ocak 2023'te emekli oluyor. 1992'den beri Techtextil'i yönetiyor ve 2013'te Texprocess'in Gösteri Direktörü rolünü üstlendi. Michael Jänecke, mutlak adanmışlık, büyük uzman bilgi birikimi ve kapsamlı endüstri deneyimi ile önde gelen uluslararası ticaret fuarlarının şekillenmesinde ve bunların pazardaki mevcut önemlerine kavuşturulmasında kilit bir rol oynamıştır. Sürekli bir gelişme ve büyüme döneminin ardından bu, 2019'da Techtextil ve Texprocess'in en büyük edisyonu’nda zirveye çıktı. Messe Frankfurt'un yan kuruluşları ve katılımcıları ile yakın işbirliği içinde olan Michael Jänecke, önde gelen iki ticaret fuarının uluslararasılaştırılmasından sorumluydu. Ayrıca, şu anda Frankfurt ve Atlanta'da ortaklaşa düzenlenen Techtextil ve Texprocess tarafından oluşturulan sinerjiyi genişletti. Tekstil endüstrisi için bir uzman olarak, geniş kapsamlı uzman bilgi birikimi ve zengin deneyimi ile dünyanın her yerinden ortakları, katılımcı danışma kurullarını, komiteleri, dernekleri ve ziyaretçileri desteklemiştir.

“Michael Jänecke'nin emekli olmasıyla, Techtextil ve Texprocess'in son derece deneyimli başkanını kaybediyoruz. Onun özel katkıları olmasaydı, iki etkinlik kesinlikle bugünkü haline gelemezdi: endüstri için önde gelen uluslararası ticaret fuarları. Bu süre zarfında, sektörün krizleri yakından izlemesine ve büyümesine katkıda bulundu. Tekstil endüstrisinde uluslararası karşılıklı alışveriş için en önemli platform olarak Techtextil ve Texprocess'i kurdu. Techtextil ve Texprocess'i tekstil endüstrisinin uluslararası çapta karşılıklı alışveriş için en önde gelen platformlardan biri haline getirdi. Ve son olarak, en az olmamak kaydıyla, Messe Frankfurt takımında ayrılığı ile fark yaratacak olan saygın bir meslektaştı. Bu erken aşamada bile, gelecek yılın başından itibaren emekli olmasından ötürü kendisine en iyi dileklerimizi sunuyoruz" diyor, Messe Frankfurt Tekstil ve Tekstil Teknolojileri Başkan Yardımcısı Olaf Schmidt.

Heimtextil etkinliği 10-13 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Techtextil ve Texprocess etkinlikleri 23-26 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Messe Frankfurt Hakkında Faydalı Bilgiler

Messe Frankfurt Grubu, kendi sergi alanları ile dünyanın önde gelen ticaret fuarı, kongre ve etkinlik organizatörlerinden biridir. Frankfurt am Main'deki genel merkezinde ve 28 bağlı şirketinde 2.200 kişilik bir iş gücü ile dünya çapında etkinlikler düzenlemektedir. Bir önceki yılda olduğu gibi, 2021 için yıllık satışlar, COVID-19 pandemisi nedeniyle önemli ölçüde düşüktü: Pandemi öncesi 2019'daki 736 milyon Euro'ya varan Grup satışlarına kıyasla yaklaşık 154 milyon Euro. Fuarlar & Etkinlikler, Lokasyonlar ve Hizmetler iş alanlarımız çerçevesinde müşterilerimizin ticari çıkarlarına etkin bir şekilde hizmet ediyoruz. Sürdürülebilir iş uygulamaları, kurumsal stratejimizin temel direklerinden biridir ve ekolojik ve ekonomik çıkarlar, sosyal sorumluluk ve çeşitlilik arasında sağlıklı bir denge kurar. Messe Frankfurt'un güçlü yönlerinden bir diğeri, dünyanın tüm bölgelerinde yaklaşık 180 ülkeyi kapsayan güçlü ve birbirine sıkı sıkıya bağlı küresel satış ağıdır. Kapsamlı hizmet yelpazemiz - hem yerinde hem de çevrimiçi - dünya çapındaki müşterilerimizin etkinliklerini planlarken, organize ederken ve yürütürken sürekli olarak yüksek kalite ve esneklikten yararlanmalarını sağlar. Yeni iş modelleri geliştirmek için dijital uzmanlığımızı kullanıyoruz. Geniş hizmet yelpazesi, sergi alanı kiralama, ticaret fuarı inşaatı ve pazarlaması, personel ve yemek hizmetlerini içerir. Genel merkezi Frankfurt am Main'de bulunan şirket, Frankfurt Şehri (yüzde 60) ve Hessen Eyaleti'ne (yüzde 40) aittir. Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.