Groz-Beckert’ten Online Seminerler

Yeni “Groz-Beckert Academy Mobile’’ hizmeti çerçevesinde Online gerçekleştirilecek seminerde düz örgü (triko) iğnelerinin doğru temizliği hakkında bilgi paylaşılacak.

  22 Mart 2021 15:14 Pazartesi
Groz-Beckert’ten Online Seminerler

Groz-Beckert, yeni “Groz-Beckert Academy Mobile” uygulaması ile, Ocak ayından itibaren her ay, tekstil endüstrisi ve Groz-Beckert ürünleri ile ilgili ilginç konularda ve Akademi kurslarından seçilen içeriklerin sunulduğu çevrimiçi seminerler düzenlemeye başlamıştı.

Ortalama bir saat olan planlanan seminerler Canlı ve İngilizce dilinde gerçekleştiriliyor. Seminer sırasında katılımcıların merak ettiği konularla ilgili seminer sunumun sonunda sohbet işlevini kullanarak doğrudan eğitmene sorular sorulabilmekte.

Groz-Beckert, tarafından basına gönderilen bilgi notunda ‘’Nisan ayındaki seminerimize katılmaya davet ediyoruz. İğne Bakımı - Düz Örgü(Triko) İğnelerinin Doğru Temizliği Online gerçekleştirilecek seminerde düz örgü (triko) iğnelerinin doğru temizliği hakkında bilgi paylaşılacaktır. Yaygın temizleme yöntemlerine genel bir bakış sunulacak ve bu yöntemlerden birinin (iğnelerin ultrasonik banyoda yaylı mandalla temizlenmesi) pratik uygulamasını bir öğreticide gösterilecektir.’’ denildi.

13 Nisanda gerçekleştirilecek olan seminer iki oturum şeklinde planlanmış ve ilk oturum sabah saat 08.00 ikinci oturum ise öğleden sonra 15:00da gerçekleştirilecek. Seminere katılım için kayıt olmak gerekiyor. Tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe kayıt için https://www.groz-beckert.com/en/services/academy/academy-mobile-knitting.html linkini kullanabilirsiniz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.