Groz-Beckert Hindistan ITME 2022'de

Groz-Beckert, 08-13 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleşen Hindistan ITME fuarında çeşitli ürün alanlarından yenilikler sundu.

  09 Ocak 2023 08:30 Pazartesi
Groz-Beckert Hindistan ITME 2022'de

Hindistan ITME her dört yılda bir gerçekleşir ve tekstil dünyasında ileriye dönük yenilikler için ideal bir teknoloji platformudur. Hindistan ITME'nin 11’nci edisyonunda, katılımcılar, Groz-Beckert dahil olmak üzere 15 salon boyunca araştırma ve geliştirmeden öne çıkanları sunacaklar.

Örme Ürün Departmanı, Hindistan ITME'de birçok yeni ürün sunacak: Bunların arasında, büyük yuvarlak örgü makinelerinde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış SAN™ SF kesikli elyaf iğnesi ve SNK SF kesikli elyaf platini bulunuyor. Bölüm ayrıca, düz örgü makineleri için teknik tekstiller alanında uygulamaya yönelik kullanım için SAN™ TT'yi ve düz örgü sektöründe yeni ölçüm boyutlarına doğru ilerlemeyi sağlayan bir iğneyi sergileyecek.

Groz-Beckert ayrıca Hindistan ITME'de çözgülü örme alanında bir sistem tedarikçisi olarak yetkinliğini ortaya koyacak. Groz-Beckert'in çözgülü örme makinesi iğneleri ve sistem parçaları birbiriyle tam olarak uyumludur ve ayrıca sistemli ve kusursuz bir çözgülü örme işlemi sağlar.

WarpMasterPlus ve KnotMaster ile Dokuma ürün departmanı, Groz-Beckert'in en yeni nesil tahar ve düğüm makinelerini sunuyor. Özellikle kullanım kolaylığı ve esneklikleri ile ayırt edilirler.

Keçe (Dokunmamış Kumaşlar) ürün departmanı, dokunmamış kumaşlar endüstrisi için ürün ve hizmetlerine vurgu yapacak sunar. Bunlar arasında spunlace müşterileri için HyTec P jet şerit, GEBECON keçe iğnesi, dur iğnesi, EcoStar keçe iğnesi ve Groz-Beckert müşteri ürünü yer alır. HyTec P-nozul şeridi, iyileştirilmiş kullanım ve daha yüksek mukavement ile karakterize edilir. Patentli GEBECON keçe iğnesi, iyileştirilmiş bir yüzey finisajı ve optimize edilmiş kopma bükme değerleri sağlar.

Taraklama ürün departmanı, iplik eğirme endüstrisi için daha fazla geliştirme sunacak. Bunlar arasında yeni düz şapka serisi, TV56 döner tabla ve özel dişli geometrisine sahip silindir tel seti yer alır. Yeni düz şapka serisi, yenilikçi bir dişli geometrisi ve yeni bir dişli dağılımı ile karakterize edilir. Yeni ayar dizaynı ve inç kare başına 560 nokta ile yeni TV56 döner tablanın temizlenmesi özellikle kolaydır. İyileştirilmiş silindir tel, bakım çabası üzerinde olumlu etkiye sahip olan özel ve patentli dişli dizaynı ile ikna eder. Bu, onu özellikle yüksek kaliteli iplikler üreten kalite odaklı pamuk iplikhaneleri için uygun hale getirir. Ziyaretçiler aynı zamanda dokunmamış kumaşlar sektörü için yeni InLine tarak garnitür serisini sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Dikiş sergi alanında odak teknik tekstillerde olacak- özellikle de araba koltuklarının imalatına odaklanılıyor. Oto koltuklarının dikilmesindeki yüksek taleplere cevap, Groz-Beckert'in özel uygulama iğnesi SAN® 5.2'dir. Özel geometri, ona yeterli stabilite sağlar. Noktadaki çift yiv, iplik kılavuzunu iyileştirir ve özellikle çok yönlü dikiş işlemlerinde tutarlı bir dikiş hattını destekler. İğnenin her iki tarafındaki atkılı yiv, atlanan dikişleri önler ve ilmek oluşumunu optimize eder. Aşınma koruması titanyum nitrür kaplama GEBEDUR ile artırılmıştır. Ayrıca kalite yönetimi INH sergilenecek ve müşteri portalının fonksiyonları ve içerikleri tanıtılacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.