Filo, FiloFlow ile Milano Unica'da Vitrinde

Filo, FiloFlow projesinin sürdürülebilir ipliklerini teşhir ederek 30 Ocak- 1 Şubat tarihleri arasında Milano Unica'da (Rho Fiera Milan) yer alıyor. Filo'ya tahsis edilen temsil alanı, MU+ alanı içerisinde Salon 8'de yer almaktadır.

  30 Ocak 2024 15:12 Salı
Filo, FiloFlow ile Milano Unica'da Vitrinde

Sürdürülebilirlik, Filo ve Milano Unica arasındaki mevcut sinerjinin ana temalarından birini temsil ediyor: bu nedenle, birkaç yıldır Filo, katılımcılarının çoğu dâhil olmak üzere bu özel gösterimde güncel sürdürülebilirlik projesi olan FiloFlow'a katılan şirketlerin yalnızca ürettiği iplikleri sergilemeyi seçiyor. Filo ise stil ve yaratıcılık konusunda Milano Unica fuarının 38’nci edisyonuna, Gianni Bologna'nın 60’ncı Filo edisyonu için hayat verdiği “Yaratıcı Diyaloglar” sergileriyle “Alchemies” başlıklı videoyla katılıyor.

Filo Sorumlusu Paolo Monfermoso şöyle diyor; “Köklü yerleşik bir sinerjinin ifadesi olarak Filo'nun Milano Unica'ya katılımı, tekstil tedarik zincirinin gücünü ve tutarlılığını öne çıkarması nedeniyle tekstil sektöründe çalışan profesyoneller tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Milano Unica'ya, her şeyden önce tedarik zincirinin ilerlemesi yoluyla, Milano Unica'da vitrine çıkarılan kumaş ve aksesuarların üretimi için giderek daha fazla malzeme sağlayan Filo katılımcıları ile bağlıyız. Bununla birlikte, tekstil sektöründeki şirketlerin yüzleşmek zorunda olduğu kompleks zorluklara somut bir yaklaşım getirme seçeneğini de paylaşıyoruz: dijitalleşmeden eğitime, birkaç yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz sınırlara kadar, yapay zekâ ve gelecek beklentilerinin endüstrimizde sağlayabilecekleri gibi. Filo ve Milano Unica arasındaki iş birliği özellikle şirketlerin gerçek çıkarlarını yansıtan bazı konulara dayanıyor: sürdürülebilir üretim, sürdürülebilir yaratıcılığın geliştirilmesi, ürünlerin denetlenebilirliği, döngüsellik ve gelenek ile yeniliği birleştiren sürekli araştırma. Filo, yalnızca kapsamlı ve tutarlı bir tedarik zincirinin hem insanları hem de çevreyi koruyarak, sektörümüzün ve son kullanıcıların rekabet gücü adına yüksek kaliteli ürünler üretebileceği inancıyla bu kavramlara olan bağlılığını yeniliyor.”

Filo sizi 30 Ocak'tan 1 Şubat'a kadar Milano Unica'da Rho Fiera Milan'da Salon 8'de bekliyor: FiloFlow ipliklerini ve Filo'nun yaratıcı tekliflerini ortaya koyan "Alchemies" videosunu teşhirde gösterimde bulabileceksiniz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.