FESPA, Yeni Etkinlik Uygulamasıyla Ziyaretçi Deneyimini Geliştiriyor

FESPA, ziyaretçilerin FESPA Global Print Expo, European Sign Expo ve Kişiselleştirme Deneyiminde (23-26 Mayıs 2023, Messe Münih, Almanya) zamanlarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için yeni bir etkinlik uygulamasına yatırım yaptı.

  30 Mayıs 2023 14:05 Salı
FESPA, Yeni Etkinlik Uygulamasıyla Ziyaretçi Deneyimini Geliştiriyor

FESPA, ziyaretçilerin FESPA Global Print Expo, European Sign Expo ve Kişiselleştirme Deneyiminde (23-26 Mayıs 2023, Messe Münih, Almanya) zamanlarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için yeni bir etkinlik uygulamasına yatırım yaptı. App Store ve Google Play'den indirilebilen FESPA uygulaması, katılımcılar ve diğer katılımcılar ile etkinlik gündemi hakkında kapsamlı bir genel bakış sunarak delegelerin ziyaretlerini planlamalarına yardımcı olur. Ayrıca, toplantılar ve konferans oturumları için zamanlama ve kişiselleştirilmiş günlük işlevine sahiptir.

Ziyaretçiler FESPA Uygulamasını Şu Amaçlarla Kullanabilir:

-Dijital giriş rozetlerine ve FESPA Partisi biletlerine (varsa) erişin

-Katılımcıların tam listesini ve stantları, ürünleri, iletişim bilgileri, sosyal kanalları ve broşürleri hakkında bilgileri keşfedin

-Katılımcıları ürüne ve ilgi alanlarına göre filtreleyin

-Tedarikçilere yer işareti koyun ve uygulama aracılığıyla doğrudan toplantılar düzenleyin

-Tam Kişiselleştirme Deneyimi konferans programını ve konuşmacı ayrıntılarını görüntüleyin

-Toplantılar, konferanslar ve FESPA Party gibi etkinliklerle kişiselleştirilmiş bir günlük oluşturun

-Tüm kat planını görüntüleyin, rotaları çizin ve yol tariflerini bulun

FESPA Global Print Expo Başkanı Michael Ryan şu yorumu yapıyor: “Bu yeni uygulamaya yaptığımız yatırım, ziyaretçilerimizin Münih gezisini ve etkinlik deneyimlerini olabildiğince sorunsuz ve etkili hale getirmeye yönelik. Uygulama, delegelerin ziyaretlerini etkinlik öncesinde planlamalarına izin vermekle kalmaz, aynı zamanda yerinde bir günlük, bilet ve yol bulucu işlevi görür. Büyük bir uluslararası ticaret fuarının ziyaretçileri genellikle çok yoğun bir programa ve kapsanacak çok yere sahiptir. Bu yeni dijital araç, fuarda geçirdikleri zamandan elde ettikleri değeri optimize edecek ve fuardan üç ay sonra katılımcı bilgilerine ve iletişim bilgilerine sürekli erişim sağlayarak ayrıldıktan sonra etkinlikle ilgili deneyimlerini geliştirecek."

FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2023'e ve eş-lokasyonlu Avrupalı Tabela Etkinliği ve Kişiselleştirme Deneyimi’ne kaydolmak için şu adresi ziyaret edin: https://www.fespaglobalprintexpo.com/

FESPA Hakkında

1962'de kurulan FESPA serigrafi baskı, dijital baskı ve tekstil baskı topluluğu için küresel bir Dernekler federasyonudur. FESPA'nın ikili amacı serigrafi baskı ve dijital görüntülemeyi teşvik etmek ve serigrafi ve dijital baskı hakkındaki bilgi birikimini dünyanın her tarafından üyeleriyle paylaşarak işlerini büyütmelerine ve hızla büyüyen endüstrilerindeki en son gelişmeleri öğrenmelerine yardımcı olmaktır.

FESPA Amaca Dönük Kârlılık

Amaca Dönük Kârlılık, FESPA'nın uluslararası yeniden yatırım programıdır ve FESPA etkinliklerinden elde edilen geliri, eğitim, ilham, genişleme ve bağlantı olmak üzere dört temel sütun aracılığıyla sürdürülebilir ve karlı bir büyümeye ulaşmak amacıyla küresel özel baskı topluluğunu desteklemek için kullanır. Program, gelişmekte olan pazarlarda tabandan gelen projeleri desteklemeye ek olarak ayrıca pazar araştırması, seminerler, zirveler, kongreler, eğitim kılavuzları ve gösterimler de dâhil olmak üzere dünya çapındaki baskıcılar için yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunar. Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin.

Yaklaşan FESPA Etkinlikleri Şunları İçerir:

-FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2023, 23 – 26 Mayıs 2023, Messe Münih, Münih, Almanya

-Avrupalı Tabela Ekinliği 2023, 23 – 26 Mayıs 2023, Messe Münih, Münih, Almanya

-Kişiselleştirme Deneyimi, 23-26 Mayıs 2023, Messe Münih, Münih, Almanya

-FESPA Meksika 2023, 17 – 19 Ağustos 2023, Centro Citibanamex, Mexico City

-FESPA Afrika 2023, 13 – 15 Eylül 2023, Gallagher Etkinlik Merkezi, Johannesburg

-FESPA Avrasya 2023, 23 – 26 Kasım 2023, IFM- İstanbul Fuar Merkezi, İstanbul, Türkiye

-FESPA Orta Doğu 2023, 29 – 31 Ocak 2024, Dubai Etkinlik Merkezi, Birleşik Arap Emirlikleri

-FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

- Avrupalı Tabela Ekinliği 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-Kişiselleştirme Deneyimi 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-SporGiyim Pro 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.