Fespa Global Print Expo 2021 Ekim’de Amsterdam’da Yapılacak

12-15 Ekim, RAI, Amsterdam’da yapılacak olan Fespa’da katılımcılar ve ziyaretçiler, COVID kısıtlamalarının kademeli olarak gevşetilmesi ve canlı etkinliklerin yeniden takvime alınması sebebiyle yüz yüze etkinlikler için hazırlıklarını tamamlıyorlar.

  01 Ekim 2021 09:29 Cuma
Fespa Global Print Expo 2021  Ekim’de Amsterdam’da Yapılacak

Avrupa'daki aşılama programının hızıyla sağlanan bu ilerleme, iki canlı FESPA etkinliğinin artık Amsterdam'da Ekim ayında, ziyaretçi sayısı veya salonlarda ve bireysel katılımcı stantlarında yoğunluk kısıtlaması olmaksızın ve tek akışlı sistemler olmadan devam edebileceği anlamına geliyor.

Bu ve AB Dijital COVID Sertifikasının tanıtılması ve birçok Avrupa ülkesi arasındaki seyahat kısıtlamalarının ve karantina gereksinimlerinin sürekli olarak gevşetilmesi gibi diğer olumlu gelişmeler, özel baskı topluluğundaki tedarikçiler ve hizmet sağlayıcılar arasında ticari güveni artırıyor ve heyecan yaratıyor 2019'dan bu yana sektörün ilk canlı uluslararası etkinliğinin geri dönüşü için.

FESPA Global Print Expo 2021 ve eş lokasyonlu European Sign Expo, Ekim ayında RAI'de 16.000 m²'lik sergi alanında 300'den fazla katılımcı firmayı bir araya getirecek*. Birlikte, baskı, tekstil ve görsel iletişim işletmelerine, en son dijital geniş format, serigrafi, tekstil baskı ve tabela ürün yeniliklerini 'gerçek hayatta' görme, teknolojilere ve malzemelere dokunma ve kullanma ve ayrıca erişim sağlama konusunda çoktandır gecikmiş bir fırsat sunacaklar ve bizzat ihtiyaç duydukları uzman tavsiyesine erişim imkanı sunacaklar.

Fespa Global Print Expo Mayıs 2022’de Yeniden Berlin’e Dönüyor

FESPA bugün, amiral gemisi Global Print Expo'nun, baskısız tabelalar için ortak etkinliği olan European Sign Expo ile birlikte 2022'de Almanya'nın Berlin kentine döneceğini duyurdu. Etkinlikler, 31 Mayıs Salı ile 3 Haziran 2022 Cuma tarihleri ​​arasında Messe Berlin'de gerçekleştirilecek.

FESPA CEO'su Neil Felton, “Bu kadar uzun bir aradan ve birçok hayal kırıklığından sonra, nihayet canlı bir FESPA etkinliğinin kapılarını açmaya üç aydan kısa bir süre kalmış olmak inanılmaz bir duygu. Katılımcılarımızdan beklenti artıyor ve canlı etkinliklerdeki kısıtlamaların hafifletilmesiyle, insanların FESPA'dan beklentilerine mümkün olduğunca cevap verebilecek yakın bir fuar deneyimi yaşatabiliyoruz. Tabii ki, bu yıl birçok yönden farklı olacak, ancak Avrupalı ​​baskı işletme sahipleri, planlama ve yatırım kararlarını desteklemek için canlı etkinliklere ihtiyaç duyduklarını söylüyor. Bu etkinlikle, işlerindeki iyileşmeyi desteklemek ve gelecekteki büyüme için temeller oluşturmak için mümkün olan en kapsamlı ürün ve uygulama vitrinini sunmak için yola çıkacağız."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.