FESPA, Genişletilmiş 2023 Küresel Etkinlik Takvimini Duyurdu

FESPA, FESPA Küresel Baskı Etkinliği ve Avrupalı Tabelacılar Etkinliğini de kapsayan tüm küresel etkinliklerin 2023 yılındaki tarihlerini duyurdu.

  28 Mart 2023 08:30 Salı
FESPA, Genişletilmiş 2023 Küresel Etkinlik Takvimini Duyurdu

Haber Merkezi-Hasan Keleşer

Yıla hızlı başlangıç, yeni FESPA Liderlik Karşılıklı Etkileşim (FLEX) etkinliğidir. 1 – 2 Mart 2023 tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek olan FLEX, iş büyümesini ve bölgeler arası bilgi birikiminin aktarımını kolaylaştırmak için meslektaşlarıyla bağlantı kurmak üzere Orta Doğu'nun öncü baskı işletmelerinin kıdemli isimlerini ağırlayacak.

FESPA Brezilya daha sonra 20 – 23 Mart 2023 tarihleri arasında São Paulo'daki Etkinlik Merkezi Norte'ye geri dönüyor. APS Feiras & Eventos Corporativos ile ortaklaşa düzenlenen FESPA Brezilya, bir dizi eğitici ve ilham verici gösterim de dahil olmak üzere şunları vitrine çıkaracak: FESPA Dijital Tekstil Konferansı; Inteligência Gráfica konferansı; görsel iletişimde akrilik ve plastiğin yaratıcılığını ve dayanıklılığını ortaya çıkaran yeni bir girişim olan 'Maker'; Süblimasyon Adası derslik alanı; ve CAMBEA, Brezilyalı Otomotiv Kaplama Şampiyonası. CAMBEA'nın galibi, Münih'teki World Wrap Masters Series Finalinde yarışmaya devam edecek.

FESPA'nın araç kaplama, vinil montajı ve detaylandırma topluluğu için yeni etkinlik deneyimi olan WrapFest, 26 – 27 Nisan 2023 tarihleri arasında Northamptonshire, İngiltere'deki Silverstone yarış pistinde gerçekleşecek. WrapFest'te bir sergi alanı, eğitim konferansı ve yetkin gösterimler yer alırken ayrıca kaplama, filo grafikleri ve araba detaylandırma alanlarındaki otomotiv profesyonellerinin yanı sıra baskıcılar ve tabela yapımcıları da ağırlanacak. Ziyaretçiler ayrıca İngiltere ve İrlanda'daki ilk bölgesel World Wrap Masters yarışmasını da yerinde izleyebilirler.

Takvime Alınan Üç Ana FESPA Etkinliği

Sektör lideri FESPA Küresel Baskı Etkinliği ve eş-lokasyonda gerçekleştirilecek olan Avrupalı Tabelacılar Etkinliği, 23 – 26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Almanya, Messe Münih'e geri dönecek. Bugüne kadar 390'dan fazla katılımcının çoktan fuar için sözleşmesi mevcut ve popüler FESPA Ödülleri, World Wrap Masters (23 – 24 Mayıs Avrupalı yarışması ve 25 – 26 Mayıs tarihleri arasında Series Finali) ve Sürdürülebilirlik Vurgusu gösterimleri geri dönecek. Ayrıca Münih'te, FESPA'nın yepyeni konferansı ve eylem halinde kişiselleştirmenin deneyimsel vitrini Kişiselleştirme Deneyimi kapılarını açacak.

Dünya Çapında FESPA Etkinlikleri

FESPA'nın Meksikalı derneği Canagraf tarafından desteklenen FESPA Meksika, 17 – 19 Ağustos tarihleri arasında Mexico City'deki Centro Citibanamex'te ağırlanacak. 15’nci yıl dönümünü kutlayan etkinlik, Meksika ve Orta Amerika'dan profesyonelleri dijital, tekstil, 3D ve serigrafik baskı, süblimasyon ve tabela alanındaki en son gelişmeleri görmeye davet ediyor. Etkinlikte, kaplama profesyonelleri, Amsterdam'daki World Wrap Masters Series Final 2024'e katılma şansı için World Wrap Masters Mexico yarışmasında yarışacak.

FESPA Afrika, 2019'dan bu yana ilk kez, eş-lokasyonlu etkinlikleri Tabela Afrika ve Modern Pazarlama Etkinliği ile birlikte Johannesburg'a dönecek. FESPA Ortağı Practical Publishing ile birlikte düzenlenen etkinlik, 13 – 15 Eylül 2023 tarihleri arasında Gallagher Etkinlik Merkezi'nde açılacak ve ziyaretçilerin 150'den fazla katılımcıyla bağlantısını sağlayacak.

2023'ün son etkinliği, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında IFM - İstanbul Fuar Merkezi, Türkiye'de gerçekleştirilecek olan FESPA Avrasya'dır.

“FESPA Afrika'nın uzun zamandır beklenen dönüşü de dahil olmak üzere 2023'teki tüm küresel etkinliklerimiz için somut planlarımız olduğu için çok mutluyuz ve işletmeler için yeni olasılıkları ateşlemek amacıyla üç yeni odaklanmış etkinliğin lansmanı ile yeniden yenilik yapmaktan heyecan duyuyoruz”dedi, FESPA CEO'su Neil Felton.

"2020 ve 2021'deki kesintinin ardından, piyasanın etkinliklerimizin geri dönüşüne verdiği coşkulu yanıt, gerçek, yüz yüze bireysel bağlantılar kurmanın ve teknoloji yatırımları yaparken görme, dokunma ve deneme’nin değerini yeniden onayladı. 2023'ün bu ivmeyi sürdüreceğinden eminiz ve yıl boyunca topluluğumuzla özel baskı ve görsel iletişim konusunda yeni bakış açıları paylaşmayı dört gözle bekliyoruz."

FESPA ayrıca daha önce FESPA Küresel Baskı Etkinliği, Avrupalı Tabelacılar Etkinliği, Kişiselleştirme Deneyimi ve SporGiyim Pro'nun 19-22 Mart 2024 tarihleri arasında Hollanda'nın Amsterdam kentindeki RAI Etkinlik Merkezi'nde gerçekleşeceğini duyurmuştu.

FESPA etkinlikleri hakkında daha fazla bilgi için organizatörün web sitesini ziyaret edin.

FESPA Hakkında

1962'de kurulan FESPA serigrafi baskı, dijital baskı ve tekstil baskı topluluğu için küresel bir Dernekler federasyonudur. FESPA'nın ikili amacı serigrafi baskı ve dijital görüntülemeyi teşvik etmek ve serigrafi ve dijital baskı hakkındaki bilgi birikimini dünyanın her tarafından üyeleriyle paylaşarak işlerini büyütmelerine ve hızla büyüyen endüstrilerindeki en son gelişmeleri öğrenmelerine yardımcı olmaktır.

FESPA Amaca Dönük Kârlılık

Amaca Dönük Kârlılık, FESPA'nın uluslararası yeniden yatırım programıdır ve FESPA etkinliklerinden elde edilen geliri, eğitim, ilham, genişleme ve bağlantı olmak üzere dört temel sütun aracılığıyla sürdürülebilir ve karlı bir büyümeye ulaşmak amacıyla küresel özel baskı topluluğunu desteklemek için kullanır. Program, gelişmekte olan pazarlarda tabandan gelen projeleri desteklemeye ek olarak ayrıca pazar araştırması, seminerler, zirveler, kongreler, eğitim kılavuzları ve gösterimler de dâhil olmak üzere dünya çapındaki baskıcılar için yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunar. Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edin.

Yaklaşan FESPA Etkinlikleri Şunları İçerir:

- FLEX Orta Doğu 2023, 1 – 2 Mart 2023, Al Habtoor Polo Resort & Kulübü, Dubai

-FESPA Brezilya 2023, 20 – 23 Mart 2023, Etkinlik Merkezi Norte, São Paulo, Brezilya

-WrapFest 2023, 26 – 27 Nisan 2023, Silverstone hipodromunda, Northamptonshire, Birleşik Krallık

-FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2023, 23 – 26 Mayıs 2023, Messe Münih, Münih, Almanya

-Avrupalı Tabela Ekinliği 2023, 23 – 26 Mayıs 2023, Messe Münih, Münih, Almanya

-Kişiselleştirme Deneyimi, 23-26 Mayıs 2023, Messe Münih, Münih, Almanya

-FESPA Meksika 2023, 17 – 19 Ağustos 2023, Centro Citibanamex, Mexico City

-FESPA Afrika 2023, 13 – 15 Eylül 2023, Gallagher Etkinlik Merkezi, Johannesburg

-FESPA Avrasya 2023, 23 – 26 Kasım 2023, IFM - İstanbul Fuar Merkezi, İstanbul, Türkiye

-FESPA Küresel Baskı Etkinliği 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

- Avrupalı Tabela Ekinliği 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-Kişiselleştirme Deneyimi 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda

-SporGiyim Pro 2024, 19 – 22 Mart 2024, RAI, Amsterdam, Hollanda


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.