Ertelenen Domotex Fuarının Yeni Tarihleri Açıklandı

Zemin kaplamaları konusunda dünya pazarının aynası konumunda olan DOMOTEX Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarının yeni tarihi 2023 yılı Ocak ayı olarak açıklandı.

  31 Mart 2022 08:49 Perşembe
Ertelenen Domotex Fuarının Yeni Tarihleri Açıklandı

DOMOTEX fuarı geçtiğimiz dönemde üst üste pandemi kaynaklı ertelenmelere maruz kalmıştı. En son ertelenen fuar için verilen tarihler 2022 yılı içindi. Toptancı ve perakende sektöründen, sanatçılara, mimar ve iç dekoratörlere kadar profesyonel ziyaretçilere ulaşmak için aranan platformlardan birisi olan fuarın ertelenmesine ilişkin geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, ''Tüm halı severlerin ve yer döşeme tutkunlarının mutlaka katılması gereken yeni tarih belirlendi. DOMOTEX'in bir sonraki baskısı 12-15 Ocak 2023 tarihleri arasında Hannover'de gerçekleştirilecek. Ocak ayındaki olağan tarih, tüm pazarın tercih ettiği seçenektir ve size mümkün olan en yüksek uzun vadeli planlama güvenliğini sağlar. Bu, DOMOTEX'in nihayet tekrar halılar ve yer döşemeleri için ve dolayısıyla işletmeniz için sıcak nokta haline gelmesi için bir başlangıç’’ denildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.