EGE TMF Fuarı Rekorlarla Sona Erdi

Pandemide 23-26 Mart 2021 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenen EGE TMF Fuarı tekstilcilerin yoğun ilgisini görürken yaklaşık 650 milyon liralık alım yapıldı.

  20 Nisan 2021 11:37 Salı
EGE TMF Fuarı Rekorlarla Sona Erdi

İzgi Fuarcılık Ltd. Şti. tarafından, Denizli Ticaret Odası himayesinde düzenlenen EGE TMF Fuarı pandemiye rağmen yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerin akınına uğradı. Tüm pandemi önlemlerinin alındığı fuara 12 ülkeden 447’si yabancı toplam 5.319 kişi ziyaret gerçekleştirdi.

Dokuma, Örme, Boya ve Finisaj Makineleri, Düz ve Yuvarlak Örme Makineleri, Tekstil Baskı Makineleri ve Boyaları, Tekstil Kimyasalları, Laboratuvar ve Test Cihazları, Konfeksiyon Makineleri, Kompresörlerin sergilendiği fuarda önemli satışlar gerçekleştirildi

Yabancı Misafirlerini Ağırladı.

Pakistan, Bangladeş, Mısır, Suriye, İran, Özbekistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Irak, Cezayir, Fas, Tunus gibi ülkelerinde aralarında olduğu 12 ülkeden 447 kişi EGE TMF Fuarını ziyaret ederken, Denizli’de düzenlenen bir fuar ilk defa kalabalık bir yabancı ziyaretçi ağırlamış oldu.  3. kez düzenlenen EGE TMF Fuarı pandemiye rağmen ilk iki fuarda ki ziyaretçi sayısını da yakalamış oldu. Tamamen tekstil ve hazır giyim sektörlerinden Denizli’nin yanı sıra İzmir, Uşak, Isparta, Afyon, Kütahya, Antalya, Burdur, Diyarbakır, Tekirdağ, Gaziantep, Adana, Adıyaman, Şanlıurfa, Balıkesir, Manisa, Bursa, Samsun, Edirne, Aydın, Ankara, Tokat, Kahramanmaraş’ında aralarında yer aldığı toplam 44 kentten gelen tekstil yatırımcılarını ağırladı.

Tüm Makineler Çalışır Halde sergilendi.

2018’in 3. Yarısından itibaren 2021 yılı sonuna kadar geçecek süre içerisinde Türkiye’nin en büyük tekstil makine ve teknoloji fuarı olarak iki kez kapılarını açan fuar ayrıca gecen süre içerisinde Avrasya Bölgesinin en büyük tekstil makine fuarı oldu  Elektrik ve Hava Alt yapısı yetersiz olan EGS Park fuar alanında İzgi Fuarcılık tarafından yapılan ilave yatırımlarla tüm makinelerin çalışması sağlandı. Aki Kompresör tarafından tüm katılımcıların hava ihtiyacı karşılanırken, yine Aki Kompresör tarafından kurulan jeneratörlerle alanda yer alan elektrik kapasitesi iki katına varan oranda enerji verilmiş oldu.

Tüm makinelerin sorunsuz bir şekilde çalıştığı fuar dünyanın lider etkinliklerini arattırmadı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.