EFI Reggiani, Hindistan ITME 2022'de Yeşilde İnovasyona Öncülük Ediyor

Hindistan ITME Fuarı'nda sunulan EFI™ Reggiani tekstil çözümleri baskı endüstrisini büyütüyor.

  13 Ocak 2023 08:20 Cuma
EFI Reggiani, Hindistan ITME 2022'de Yeşilde İnovasyona Öncülük Ediyor

EFI Reggiani TERRA Silver baskılı yazıcısı ITME 2022’de gösterime çıktı: endüstriyel baskı segmentine kısa, akılcı ve yeşil bir süreçle girmek için en ideal çözüm. EFI Reggiani TERRA Çözümü, baskılı tekstillerin baskılı yazıcının yerleşik kurutucusundan geçerken gerçekleşen daha çevreci, daha verimli bir polimerizasyon sürecini kullanarak, doğrudan tekstile baskı uygulamalarında buharlama veya yıkama ihtiyacını ortadan kaldırır. Sonuç olarak, kullanıcılar daha az zaman, su ve enerji kullanarak üstün baskı sonuçlarına ulaşabilir.

ITME'de EFI Reggiani ayrıca aşağıdakileri de tanıttı:

-EFI Reggiani HYPER baskılı yazıcısı, 1,8 metre, 2,4 metre veya 3,4 metre genişliklerde sunulan ve dakikada 20 doğrusal metreye kadar en yüksek hızda baskı yapan bir taramalı yazıcısı, bu da onu pazardaki en hızlı tekstil taramalı yazıcısı yapıyor

-Mezzera Concord, her kanal için bağımsız bir sıkma mengenesi ile gerilimsiz bir çalışma için kumaşı overflow taşma yoluyla taşıyan, yıkama çözümleri uzmanından kontinü halatlı yıkama hattı

-EFI Reggiani AQUA ve EFI Reggiani Diamond reaktif, IRIS boya-süblimasyon, ARIA direkt dağıtıcılar, FUOCO asit ve GEA ve TERRA pigment baskı mürekkepleri dahil olmak üzere endüstrinin en kapsamlı üst düzey, üstün kaliteli tekstil baskı mürekkep dizimlerinden biri; ve,

-Inèdit;tekstil profilleme, kalibrasyon, tasarım entegrasyonu ve çok daha fazlası için kanıtlanmış, son derece gelişmiş iş akışı çözümlerini içeren ürün portföyüyle dijital endüstriyel tekstil baskısı için raster görüntü işlemcileri (RIP'ler) ve ilgili yazılımların önde gelen geliştiricilerinden biri olan EFI Reggiani tarafından yakın zamanda satın alındı.

EFI Reggiani Bölgesel Satış Müdürü Karthik Ravindranath, "Hindistan pazarının büyük dinamizmi ve bu pazarın deneyimlediği devam eden dijital dönüşüm konusunda heyecanlıyız" dedi ve ekledi, "Hindistan ITME'ye getirdiğimiz en çığır açıcı yenilikler, tekstil endüstrisinin yüksek karbon ayak izini azaltan yollarla daha yüksek hacimli, daha kaliteli dijital üretim hizmetleri kurarak müşterilerimizin büyümeye devam etmesi için değerli fırsatlar yaratıyor."

EFI Hakkında

EFI™, analogdan dijital görüntülemeye dünya çapındaki dönüşüme öncülük eden küresel bir teknoloji şirketidir. Müşterilerimizin, dijital yolculuklarında onlara liderlik edecek çığır açan teknolojiler  talep ettiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle tabela, ambalaj, tekstiller, seramik karo, yapı malzemeleri, ticari baskılı yazıcıların ve çok geniş çeşitlilikte baskılı yazıcılar, mürekkepler, dijital ön uçlar ve iş akışı yazılımı ile kişiselleştirilmiş ürün ve hizmetlerin üretimine yönelik  ölçeklenebilir bir ürün, çözüm, hizmetler, destek portföyü ve dünya çapında ortaklıklarla işlerinin büyümesini yönetme konusunda tutkuluyuz. Kârları artırmak, maliyetleri düşürmek, üretkenliği artırmak ve verimliliği optimize etmek için birlikte çalışırlar - işten işe, yıldan yıla. Biz kendimizi müşterilerimize adadık. Ve işletme hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacak doğru insanlara, teknolojiye ve deneyime sahip olduğumuza kesinlikle inanıyoruz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.