Dünya Ev Tekstili Sektörü 16-20 Mayıs 2023’te İstanbul’da Buluşuyor!

Ev tekstili sektöründe dünyanın lider tekstil firmalarını ağırlayan, Avrupa, ABD, Orta Doğu ve Afrika’nın en büyük tekstil buluşması Hometex, 16-20 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

  14 Aralık 2022 08:15 Çarşamba
Dünya Ev Tekstili Sektörü 16-20 Mayıs 2023’te İstanbul’da Buluşuyor!

Ev tekstilinde dünyanın en prestijli fuarlarından biri olan Hometex, sektörün ulusal ve uluslararası oyuncularını İstanbul’da buluşturuyor. Yerli ve yabancı 650’yi aşkın firmanın yeni ürünlerini sergilediği 2022 fuarında, 5 günde 126 ülkeden 170 bin ziyaret yapılırken iş hacmi ise beklentileri de aşarak yaklaşık 1,5 milyar dolar olarak gerçekleşmişti.

Sektörün çatı kuruluşu Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) tarafından KFA Fuarcılık Şirketi organizasyonunda 16-20 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Hometex 2023 Ev Tekstili Fuarı, sektördeki moda ve trendleri belirlemeye devam edecek. İthalatçı ve ihracatçılar, üreticiler, perakendeciler, toptancılar, zincir mağazalar, tasarımcılar, iç mimarlar, dekoratörler, otel, konaklama ve hastane sektörlerinin karar mekanizması olan dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler, küresel pazarda ön plana çıkan Türkiye Ev Tekstili Sektörü’nün kalitesi, geniş ürün gamı, hızlı teslimat ve çözümleriyle Hometex 2023’te buluşmaya hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.