DOMOTEX Başarılı Geri Dönüşünü Kutluyor

Sürdürülebilirlik, uluslararasılık ve ziyaretçi kalitesi bu yılki etkinliğin ana vurgusuydu. Katılımcılar, ziyaretçiler ve organizatörlerin hepsi aynı fikirde: DOMOTEX 2023 büyük bir başarıydı.

  09 Mart 2023 08:43 Perşembe
DOMOTEX Başarılı Geri Dönüşünü Kutluyor

Salgın nedeniyle iki yıl üst üste DOMOTEX'i iptal etmek zorunda kaldıktan sonra, DOMOTEX 2023 sektörün en önemli ticaret, inovasyon ve trend platformu olmaya devam ettiğini bir kez daha kanıtladı. Dört gün süren dünyanın öncü halı ve zemin kaplamaları fuarında, yaklaşık %69'u yurt dışından gelen ticari ziyaretçiler, sekiz salonda 730'dan fazla katılımcı ile yeni inovasyonları ve trendleri keşfetme ve yeni iş bağlantıları edinme fırsatı buldu.

"Bu yılki DOMOTEX'in enerjik ruhunun yanı sıra olumlu tepkilerle büyük mutluluk yaşadık. Salonlardaki atmosfer çok üst düzeyde- katılımcılar ve ziyaretçiler, yüz yüze toplantılar gerçekleştirmek, fikir alışverişinde bulunmak, yeni bağlantılar edinmek ve işbirliklerini sonuçlandırmak amacıyla endüstri ticaret etkinliğinde yeniden bir araya gelmekten dolayı çok mutlular’’ dedi, DOMOTEX Küresel Direktörü Sonia Wedell-Castellano. ‘’Beni müteşekkir kılan bir diğer husus da fuardaki ziyaretçi kalitesinin sıradışı olmasıydı. Sonuçta karar verici payı %80'dir. DOMOTEX'e katılım sağlayanlar çok özel niyetlerle geliyorlar." POCO Einrichtungsmärkte GmbH'de zemin kaplamaları ve halılar için merkezi alıcı olan Michael Roithner, "mutlaka katılınması gereken" bir etkinlik olarak, mevcut ve potansiyel tedarikçilerle mümkün olan en kısa sürede biraraya gelmek için DOMOTEX’i tercih ediyor - bu kez özellikle son iki yılda ziyaret gerçekleştiremeyenlerle. FKM tarafından kaydedilen bir ziyaretçi anketinin verilerine göre, karar vericilerin yaklaşık yarısı DOMOTEX'te kaldıkları süre boyunca katılımcı firmalarla sipariş veriyor. Mevcut fuar sırasında bile, ticari ziyaretçilerin üçte ikisi Ocak 2024'te yeniden Hannover'de yapılacak bir sonraki DOMOTEX'i ziyaret edebileceklerini ifade ettiler.

Katılımcılar Yüksek Katılım & Ziyaretçi Kalitesinden Çok Memnun

Katılımcı tarafında, üç yıl içinde gerçekleşen ilk DOMOTEX de açık bir şekilde beklentileri aştı. "Salgın sonrası standımıza ağırladığımız ziyaretçi sayısı bizi son derece mutlu etti. Sıkıntılı küresel koşullar nedeniyle bu yıl bu derece canlı ölçekte bir geri dönüş beklemiyorduk. DOMOTEX 2024 için birleşik bir zemin kaplama endüstrisi ile daha da güçlü bir etkinliğe şahitlik etmek istiyoruz’’dedi, Välinge Genel Müdürü Niklas Håkansson. Hırvat Ticaret Odası Genel Müdürü Jelena Đugum’un, "Bu yılki DOMOTEX'in verilerinin Hırvat ahşap endüstrisine güçlü bir rüzgar etkisi kazandıracağından" kuşkusu yok. SELIT Dämmtechnik GmbH Pazarlama ve Halkla İlişkiler Başkanı Lydia Bober'den de olumlu geri bildirimler var: "Bizim için burada olmak doğru bir karardı. DOMOTEX'te ulaştığımız bağlantılar bizim için çok değerli."

Sürdürülebilirlik, Etkinlik Salonlarından Geçen Ortak Bir Konu

DOMOTEX 2023'te, etkinliğin DOĞA TARAFINDAN TEMELLENDİRİLEN ana teması rehberliğinde özel etkinlik YEŞİL KOLEKSİYON ve konferans programı DOMOTEX Vitrinde etkinliğin kalbini oluşturdu - sürdürülebilirliğin mega trendinin sahnelendiği ve tartışıldığı yer burasıdır. Özel alan Raumprobe Genel Müdürü Joachim Stumpp'un onayladığı gibi özellikle mimarlar, iç tasarımcılar ve alıcılar arasında popülerdi. Materyal sergisini ziyaret edenler, "Sergilenen materyallerin çeşitliliği ve sürdürülebilir tasarım için ilgili yaratımlar"dan özellikle etkilendiler. Ina Nikolova’ya bağlı Berlin merkezli mimarlar KINZO, özel gösteriden dolayı ayrıca heyecan duydu: "DOMOTEX 2023, tek bir alanda bir çok önemli başlığı sunuyor ve gerekli itici gücü sağlıyor- konferans programı dahil - kendi çalışmalarıma entegre edebilirim."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.