Dijital Baskının Geleceği SIGN İstanbul’da

Türkiye ile birlikte 80 ülkeden 25.000 nitelikli alıcıyı, 300 katılımcı firmayla buluşturan SIGN İstanbul, Milyarlarca Dolarlık Dijital Baskı Endüstrisinin En Yeni Teknolojilerine de ev sahipliği yaptı.

  26 Ekim 2022 08:42 Çarşamba
Dijital Baskının Geleceği SIGN İstanbul’da

Tarsus Türkiye tarafından 8-11 Eylül 2022 tarihlerinde 23.’sü düzenlenen fuarda, bilgisayar ortamında hazırlanan tasarımların istenilen türde ve ebatta, farklı materyaller üzerine basılabilmesine olanak tanıyan hızlı, pratik ve ekonomik dijital çözümler bir arada sergilendi.

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte yatırım ve birim maliyeti düşen, buna karşılık hızı, kalitesi ve çeşitliliği artan dijital baskı sektörü, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nin 11, 12 ve 14. salonlarında 23.’sü düzenlenen Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı, SIGN İstanbul 2022’de buluştu. Fuarda, dijital baskının dünya markaları ile Türkiye’deki lider firmaları, başta geniş format makineler olmak üzere en yeni teknolojilerini baskı profesyonellerinin beğenisine sundu.

Çevreye Duyarlı Yenilikler

Dijital baskı makine, malzeme ve ekipmanlarının sergilendiği SIGN İstanbul 2022’de en yeni tekstil baskı teknolojileri, transfer baskı ve serigrafi makineleri, lazer makineleri, CNC Router & Frezeler, reklam malzemeleri, boyalar, LED sistemleri, endüstriyel reklam ürünleri, 3 boyutlu baskı sistemleri ile görsel iletişim ve sergileme ürünleri de ziyaretçilerle buluştu. Fuar, ayrıca Türkiye Promosyon Sektörü’ne de 11. salondaki PROMOGIFT İstanbul özel bölümünde de ev sahipliği yaptı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.