CPM Uluslararası Proje Ekibinde Değişiklik

Igedo Company'nin CPM - Collection Première Moscow ticari fuar ekibinde değişikliğe gidilmesine karar verildi.

  11 Kasım 2022 08:36 Cuma
CPM Uluslararası Proje Ekibinde Değişiklik

Yapılan açıklamaya göre 31 Aralık 2022'den itibaren geçerli olmak üzere, CPM Uluslararası Proje Direktörü ve genişletilmiş yönetim ekibinin üyesi olan Christian Kasch, Igedo Şirketinden ayrılıyor olacak. Igedo Company'nin Yönetici Ortağı Philipp Kronen, “Moda endüstrisindeki deneyimi ve mükemmel ağıyla Kasch, CPM Moskova'nın başarısında etkin bir rol oynadı. Ayrıca, CPI İstanbul veya Igedo Company'nin yeni potansiyel projeleri gibi diğer etkinlikler için de önemli vurgular yaptı. Ayrıca Düsseldorf'taki ulusal ticaret fuarlarımıza yaratıcı bir şekilde katkıda bulundu. Bu sebeple ona büyük saygı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Christian Kasch, "İfade edilen şartlar altında ve karşılıklı anlaşarak ayrılmak benim açımdan mantıklı bir gerekçe" dedi. Kasch, "Bir görevin sonu aynı zamanda her zaman için yeni seçeneklerin olasılığı anlamına da gelir. CPM’in inşası benim için çok tatmin edici oldu ve başarısı beni gururlandırdı. Ticari fuarlar, moda ve ağ oluşturma benim dünyam ve başka bir yerde de moda endüstrisine yeni bir kapasitede sadık kalacağımdan emin olabilirsiniz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.