CPM Moskova %40 Büyüyecek

31 Ağustos - 3 Eylül 2021 tarihleri arasında moda endüstrisinin Doğu Avrupa ve Orta Asya için en önemli ticari sergi platformu 36. kez gerçekleşecek.

  28 Eylül 2021 08:56 Salı
CPM Moskova %40 Büyüyecek

650 marka ve 500 katılımcı, Moskova'daki Expocentre Fuar Alanı'nda İlkbahar-Yaz 2022 sezonunun en yeni trendlerini ve koleksiyonlarını tanıtacak. Bu, Şubat 2021'deki son CPM’e kıyasla yaklaşık %40'lık bir artış anlamına geliyor. Kadın, erkek ve çocuk modası, iç çamaşırı ve aksesuarları, 20 ülkeden üreticiler ve markaların distribütörleri tarafından sunulacak.

Küresel moda endüstrisinin kademeli olarak geri kazanımının olumlu göstergeleri, birçok ülkede CPM Moskova katılımcıları arasında artan ticari faaliyetlerde canlı bir şekilde görülüyor.

CPM Moskova'un organizatörü Messe Düsseldorf Moscow, OOO ve ortak organizatörü IGEDO Company tarafından, Fransa, Almanya, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Türkiye ve Özbekistan haricinde bu ülkelerin ulusal fuar pavilyonları olarak sıralanan Avusturya, Belarus, Yunanistan, Danimarka, Çin, İspanya, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Finlandiya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelere de yer verilecek.

Önemli bir değişiklik, Rus sergi alanı pavilyonunun 7’den 2’ye değişen yeridir. Bu yeni düzen, daha geniş bir marka listesi sunacak ve ayrıca CPM Moskova'da daha rahat bir navigasyon sağlayacaktır. Sergi kompleksi içindeki iç geçitler, ziyaretçilerin salonlar arasında hızlı ve rahat bir şekilde hareket etmelerini sağlayarak partner firma ve iştiraklerle iş ağı bağlantısında taraflara daha fazla zaman yaratacaktır.

Gelecek sezona ait önemli bir yenilik, salon 2.4'te iç çamaşırı, ev, plaj kıyafeti ve fitness giyim, hazır giyim ve erotik iç çamaşırı gibi elemanları bir araya getiren dreams by CPM Body & Beach koleksiyonunun proje lansmanı da yer alacak.

Alıcılar bu noktada 12 ülkeden 55 markanın yeniliklerini görme şansına sahip olabilir, bir trend zone’unda eşsiz bir fuar deneyimi yaşayabilir, iş ağı platfomuna tedarik edilen alanda ayrıca fikir alışverişinde bulunabilir, aralıklarla yer alan sunumlarda yer alabilir ve rüyalar diyaloğu olarak da adlandırılan eğitimlere de katılabilir etkinliğe bağlı olarak.

Almanya menşeli Via Appia, Verpass, van Laack, Stones, Roeckl, Naturana, Mey, Gardeur, Fraas, Daniel Hechter, Riani ve UNQ fuarda temsil için yer alırken; Fransız pavilyonu Saint James, Rhum Raisin, Mat de Misaine, Leo Guy, Gertrude + Gaston, Fuego, Diega Paris, ve ilk kez Bensimon tarafından temsil edilecek. İtalyan zone’u diğer temsilciler arasından şu markalarla temsil edilecek: Antonella, ASH, Fontanelli, Geox, Oblique, Gaia Life, Liu Jo, Beatrice.B ve Green Coast. Türkiye pavilyonunda Mees, Kapris, Guzella, Climber by Cuno, Tony Montana, Bad Bear, Lusio, Modaqueen ve daha pek çoğu yeni firma koleksiyonlarını tanıtıyor olacak.

Fashion made in Denmark pavilyonunda ilk kez Nümph, Ichi, b.young, Fransa ve Part Two ile birlikte ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Yunan modası, La Vaca Loca, Pink Label, Shaya Fashion, Mat Fashion, Helcotex PCC/Emporiotex ve Access tarafından temsil edilmektedir.

Rus salonunun en elit ve seçkin markaları Akhmadullina Dreams, Calista, Savage, Truvor, Victoria Andreyanova, Antiga, Villagi, Bogdanov, Valenti Trade ve Slava Zaitsev'dir.

Yeni ve heyecan verici başka neler var:

CPM Detayları, ağırlıklı olarak el yapımı olan yerel tasarım bijuteri ve aksesuar markalarını sunuyor. Bu segment, Helen Fantasy ve Orgalica gibi Moda Fuarı'nın olağan katılımcılarını ve ilk kez sahneye çıkan şapka tasarımcısı Zhanna Komova'yı ağırlayacak.

CPM Okulu, A.N. Kosygin, Ivanovo' Polytech, Art-Future School (Saint-Petersburg) olarak da isimlendirilen Rus Devlet Üniversitesi ve Moda Danışmanlık Grubu Eğitim Bölümü kapsamıyla gerçekleştirilecek. Aynı segmentte, CPM'nin genç yeteneklerini destekleme programının bir parçası olarak, " Admiralty Needle " ve PROfashion Masters yarışmalarının galibi Ivanovo'dan Ksenia Novikova ve bu yarışmanın ödüllü yaratıcısı Ivan Fedorov bir geri dönüşüm koleksiyonu, çalışmalarını gösterecek.

Geleneksel olarak, CPM Moskova her sezon moda perakendesinde Yenilikler ve Teknolojiler için Uluslararası Ekonomik Forum - CPM'nin resmi bir iş programını sunar. Stratejik ortaklarıyla birlikte Rus Moda Perakende Forumu (RFRF)– Fashion Consulting Group, PROfashion Media Holding, Retail.ru ve Fashion Upgrade projesi, panel tartışmaları, uzman konferansları, seminerler ve çalıştaylar düzenler. İlgili küresel alışılagelmiş programları takiben, canlı ve çevrimiçi formatları bir araya getiren RFRF ajanda, tüm bölümleri YouTube kanalı üzerinden yayınlıyor ve herkes için ulaşılabilir olan kayıtları yayınlıyor.

Organizatörler, katılımcıların ve ziyaretçilerin güvenliğini en yüksek öncelik olarak belirlemiştir. Rospotrebnadzor'un tavsiyelerine ve Expocentre Fuar Alanlarında etkinliklere ev sahipliği yapmak için ilgili protokollere göre, CPM Moskova ekibi, projenin tüm katılımcıları - katılımcılar, alıcılar ve basın için maksimum konfor sağlamayı hedefliyor. Böylece mekan, trafiği optimize etmek için çevrimiçi kayıt sistemi sağlar.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.