Çözgü Uzmanı Devsan KTM2021’de

Konik çözgü, seri çözgü ve çağlık üretimi konusunda tekstil sektörüne makineler üreten Devsan Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM2021’de yeni teknolojilerini sergileyecek.

  01 Kasım 2021 17:19 Pazartesi
Çözgü Uzmanı Devsan KTM2021’de

90’lı yılların başında üretime başlayan Devsan Türkiye’nin servo motorlu ilk konik çözgü hazırlama makinesini üreten, Türkiye’de ilk defa makinelerinde lazer yoğunluk ölçüm sensörü kullanan ve Türkiye’nin ilk ve tek levende alma ünitesi bağımsız makinesini üreten Devsan, teknolojiye olan yatırımları ile  28 yıldır hiç değişmeyen “Lider Üretici” olma hedefini sürdürüyor.

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri fuarı KTM2021 fuarına katılan Devsan’ın en büyük hedefi, koşulsuz müşteri memnuniyetini, en iyi makineler ile tesis etmektir.

Türkiye’nin en büyük konik çözgü hazırlama makinesi üreticisi Devsan, 2015 yılında, Siemens’in çözüm ortağı olan ve Devsan için elektrik ve otomasyon sistemleri üreten İlksez tarafından satın alınmıştır.Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri fuarı KTM2021 fuarında yeni teknoloji makinelerini tanıtacak olan Devsan Kahramanmaraş ve bölge tekstilcilerinin teknoloji taleplerini karşılamaya hazırlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.