ANDRITZ, IDEA 2022'de

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ, yenilikçi nonwoven üretimi ve tekstil çözümlerini 29-31 Mart tarihleri arasında Miami, ABD'de düzenlenecek IDEA 2022'de sunacak.

  06 Nisan 2022 09:39 Çarşamba
ANDRITZ, IDEA 2022'de

Kapsamlı ANDRITZ ürün portföyü, air-through bonding, airlay, needlepunch, spunlace, spunbond, wetlaid/WetlaceTM, converting, textile finishing, recycling ve natural fiber processing gibi son teknoloji nonwoven ve tekstil üretim teknolojilerini kapsar.

ANDRITZ Standını Ziyaret Edin-Fiziksel ve Dijital Olarak

IDEA için özel bir vurgu, “ANDRITZ Teleport” olarak adlandırılan sanal kabindir. Seyahat kısıtlamaları nedeniyle Miami'ye seyahat edemeyen müşteriler için ANDRITZ, bu standa girme ve en son teknolojileri keşfetme, en son pazarlama materyallerini ve basın bilgilerini edinme ve ANDRITZ ekibiyle tanışma fırsatı sunuyor.

ANDRITZ Nonwoven ekibinin tamamı, müşterileri “ANDRITZ Teleport” sanal standında şahsen ve çevrimiçi olarak standına davet ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.