Alkan, Ram Makineleriyle Kahramanmaraş’ta

Tekstil makineleri üretimi konusunda Türkiye’nin ilklerinden olan Alkan makine 11-13 Kasım’da Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM2021’de yerini aldı.

  26 Ekim 2021 09:50 Salı
Alkan, Ram Makineleriyle Kahramanmaraş’ta

Elli yılı aşan geçmişin verdiği birikim ve tecrübe ile üretimine devam eden Alkan Makine yeni teknoloji Ram makinesi ile  11-13 Kasım 2021'de düzenlenecek olan Kahramanmaraş KTM2021’de sektör temsilcileri ve müşterileri ile buluşmaya hazırlanıyor

Çerkezköy’de 50 bin m2 alanda kurulu tesislerinde faaliyet gösteren Alkan Makine 1996 yılında üretimine başladıkları Ram makinesi ile bir çok ilke imza attı. Mısır, Suriye, İran, Irak, Pakistan, Bangladeş, Çin, Endonezya, Brezilya, Arjantin, Tunus, Fas, Özbekistan, Rusya gibi Dünya’da bir çok ülkeye başarılı ihracatlar gerçekleştiren firmanın sadece Bangladeş pazarında 100'e yakın Ram Makinası tekstil pazarına üretim gerçekleştiriyor.

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Alkan Makine Uluslararası standartlarda kalite belgeleri ile üretimini gerçekleştirdikleri Ram ve  HT boya makinelerini Uluslararası Tekstil Sempozyumu UTZ ile eş zamanlı olarak Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezinde düzenlenecek olan  Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2021'de sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.