Tüm Gözler Trützschler TC30i'de

Yeni nesil TC30i tarak makinesi, Itma 2023'te sergilendi. Bu yenilikçi tarak makinesi, sektöre ilham verirken, Trützschler'in tekstil makinelerinde trend belirleyen öncü rolünün altını çizdi.

  19 Şubat 2024 08:35 Pazartesi
Tüm Gözler Trützschler TC30i'de

Akıllı işlevlerden sürdürülebilir özelliklere kadar yeni tarak makinesi büyük beğeni topladı. Milano'daki başarılı lansman etkinliğini şimdi TC30i'nin satış sürümü takip ediyor. TC30i, çok çeşitli çığır açan yeni özellikler ve fark yaratan detaylar yelpazesi sunuyor. Ancak Trützschler müşterilerinin özellikle heyecan duyduğu üç avantaj var:

1.Üstün zekâ aralık optimize edici T-GO ile kombineli %35 daha fazla aktif şapka ve %14 artırılmış tarama uzunluğu sayesinde yüksek düzeyde performans ve iplik kalitesi.

2.T-GO ile otomatik ve sürekli tarama aralığı ayarı sayesinde operatörden bağımsız, tutarlı veriler.

3.Farklı türdeki atıkları ayrı ayrı toplayan ve tarak atıklarının %50'sinin yeniden kullanılmasını sağlayan yeniden tasarlanan emme sistemi sayesinde ham maddelerin daha sürdürülebilir ve ekonomik kullanımı. TC30i ayrıca gereksiz elyaf kaybına karşı kullanımı kolay ve etkili bir güvence sağlayan kanıtlanmış WASTECONTROL sistemiyle birlikte gelir.

Her Uygulamaya Bir Model

Trützschler Bu tarak makinesinin tekstil geri dönüşümüne özel geliştirilmiş versiyonunu da piyasaya sürdü. Yüksek kısa elyaf içeriği, ortalama olarak daha kısa elyaflar ve iplik ve kumaş parçacıkları gibi ikincil elyafların işlenmesindeki teknik zorluklara yanıt verir.

Taraklama yakında…

TC30i, beklentilere cevap verirken kaliteyi en üst düzeye çıkarma gücüne sahip öncü yeni bir tarak makinesidir.

Trützschler Hakkında

Trützschler Grubu SE, merkezi Mönchengladbach, Almanya'da bulunan bir Alman tekstil makineleri üreticisidir. Şirket dört iş birimine ayrılmıştır: İplik Eğirme, Nonwoven Kumaşlar, Sentetik Elyaflar ve Tarak Garnitürleri. Trützschler makineleri, kurulumları ve aksesuarları dünya çapında on lokasyonda üretilmekte ve geliştirilmektedir. Buna Almanya'daki (Dülmen, Egelsbach, Mönchengladbach, Neubulach) dört fabrikanın yanı sıra Çin (Jiaxing ve Şanghay), Hindistan (Ahmedabad), ABD (Charlotte), Brezilya (Curitiba) ve İsviçre'deki (Winterthur) tesisler dâhildir. Türkiye, Meksika, Özbekistan ve Vietnam'daki hizmet firmaları ve Pakistan, Bangladeş ve Endonezya'daki servis merkezleri, tekstil işleme endüstrisi için kilit bölgelerde müşteriye yakınlık sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.