Trützschler’den Endüstriyel İplik Üretimine Yeni Çözümler

Trützschler Sentetik Elyaflar, halı iplikleri için OPTIMA ekstrüzyon sistemlerine ek olarak, Endüstriyel İplikler (IDY) için endüstriyel ve yarı-endüstriyel multifilament ipliklerin üretimini de sağlıyor.

  19 Aralık 2022 08:52 Pazartesi
Trützschler’den Endüstriyel İplik Üretimine Yeni Çözümler

2012'den beri Trützschler, Hacimli Filament (BCF) halı iplikleri (MO40-C, MO40-E ve TO40 makinelerimiz) için yüksek performanslı ekstrüzyon hatları geliştirmekte ve inşa etmektedir. Trützschler, 2019'da BCF için OPTIMA konseptini piyasaya sürdü ve o zamandan beri güçlü bir pazar pozisyonu inşa etti. Aynı zamanda polyester, poliamid ve polipropilenden üretilen endüstriyel/teknik iplikler için yenilikçi çözümler üzerinde çalışmaya başladık.

Modüler Tasarım

OPTIMA, kanıtlanmış bileşenleri kullanan modüler bir platform olarak tasarlanmıştır. Artık endüstriyel iplik üretimi için iki yeni çözüm sunuyor – TEC-O40 ve TEC-O80. Endüstriyel İplikler için her iki OPTIMA sistemi de etkileyici bir esneklik sunar ve çok çeşitli uygulama ve çıktı gereksinimlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Bu modüler-yapılı cer makinaları, üç ila beş ikili ısıtmalı godenin entegrasyonuna izin verir:

• Çanta, sırt çantası veya ayakkabı bağı gibi dayanıklı ürünler için yarı-endüstriyel iplikler üçlü-eşler üzerinde üretilmektedir.

• Dört gode eşli konsept, kayışlar, ağlar ve halatlar için yüksek ve süper yüksek dirençli iplikler sunar.

• Düşük ve süper düşük çekmeli iplikler üretilirken beş eşli kullanılır. Tipik uygulamalar arasında kaplanmış geniş dokuma-kumaşlar (su geçirmez kaplamalar, reklam panoları veya hava yastıkları) ve lastik kordları bulunur.

TEC-O40

İki TEC-O40 sistemi, tüm endüstriyel ve yarı-endüstriyel iplik pazarını kapsamaktadır. Yüksek ve/veya süper yüksek dirençli ürünlerin yanı sıra süper düşük çekmeli iplikleri hedeflerler.

TEC-O80

TEC-O80 sistemleri, düşükten orta denye iplik pazarına kadar hizmet eder. Esneklik eklemek için, kolayca adapte edilebilen bir dönüştürme kiti, bir TEC-O80 cer makinasını bir TEC-O40 sistemine dönüştürebilir. Bu, ürün yelpazesini daha yüksek dtex iplik kalitelerini içerecek şekilde açar.

Mükemmel Ekstrüzyon

Sentetik elyaf pazarındaki müşteriler artık bu iki ek OPTIMA ekstrüzyon sisteminden faydalanıyor. TEC-O40 ve TEC-O80, üreticilerin ekipmanı değişen ihtiyaç ve taleplere göre adapte etmelerini sağlayan modüler yapıları sayesinde sıradışı esneklik sunar. Yenilikçi sistemler, Trützschler'in daha iyi kalite, gelişmiş verimlilik ve değerli bir rekabet avantajı sağlayan çözümle geliştirmeye sürekli olarak odaklandığının bir başka açık göstergesidir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.