Trützschler Grubu Hindistan ITME’de

Trützschler Grubu, Greater Noida'daki Hindistan Exposition Mart Limited'de 8-13 Aralık tarihlerinde Hindistan ITME Tekstil Makineleri Ticaret Fuarı'na katıldı.

  06 Ocak 2023 08:30 Cuma
Trützschler Grubu Hindistan ITME’de

Almanya ve Hindistan'dan Trützschler uzmanlarından oluşan bir ekip, tekstil endüstrisi için yenilikçi çözümlerimizi anlatmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere ulaşılabilir olacak ve acentemiz A.T.E Enterprises Limited'in deneyimli satış ekibi tarafından desteklenecektir.

İplik Eğirme İşimizden Gösterimler

TC 19i Taraklama: TC 19i ilk uzman taraklamadır ve kendi kendini optimize etme fonksiyonu ile üretkenlik ve kalite için yeni fırsatlara kapı açar. Denenmiş ve test edilmiş T-CON 3'ten alınan verileri kullanan T-GO aralık optimize edici, tarama aralığını değişen üretim koşullarında bile kalıcı ve otomatik olarak optimum konumda tutar. WASTECONTROL, iyi elyaf kaybını en aza indirmeye yardımcı olur ve NEPCONTROL, neps sayısını sürekli olarak izler.

Entegre IDF 2 Sistemi: Bu çok yönlü sistem, rotor-büküm iplikleri ve Vorteks iplikleri üretmek için uygun maliyetli ve kaynak açısından verimli bir yol sunar. Temel faydalar arasında, süreli kesme yoluyla iyileştirilmiş ekonomik verimlilik, daha kısa üretim çıktısı süreleri ile daha yüksek esneklik, daha az işletme yükü sayesinde maliyetin düşürülmesi ve azaltılmış alan gereksinimleri ve kova tasarrufu sayesinde daha düşük yatırım maliyeti yer alır.

TC 12-1 S Card: TC 12, bir-metrelik taraklarda standartları belirliyor. Son derece hassas düz ayar sistemi (PFS 40) sayesinde kaliteyi ve üretkenliği artırır. WASTECONTROL, iyi elyaf kaybını %2'ye kadar azaltabilir (pamuk için). Son teknoloji SMART TOUCH ve T-LED uzak ekran, kolay kullanım sağlar. Ve Jumbo Kovalara sahip yeni büküm çözümü T-MOVE 2, kova dolumunu %50'ye kadar artırabilir. TC 12 taraklama makinasının sentetik versiyonu, kişiye özel Teknoloji bileşenleri ve paslanmaz çelik parçalar ile özel uygulama ile standda, en düşük enerji tüketimi ile en yüksek üretkenliği sunar.

TCO 21 Penye Makinesi: Bu yenilikçi penye makinesi, mükemmel süreç verimliliği ve iplik kalitesi sağlarken üretkenliği ve otomasyonu en üst düzeye çıkarır. DUAL DRIVE ve 2-TWIN-DRIVE ile TCO 21, her iki kenarda da doğrudan tahrik sunan tek penye makinesidir. Sonuç olarak, en iyi tarama performansını garanti eder. PIECING OPTIMIZER'ın benzersiz kendi kendine optimizasyonu, ekleme süresini ve sevk eğrisini mükemmel bir şekilde ayarlar. SMART TOUCH, RFID ve T-LED kolay kullanım sağlar.

TD 10 İplik Eğirme Cer Makinası: Bu ultra modern regüleli cer makinası en yeni dijital regüle teknolojisine sahiptir. Akıllı tasarımı sayesinde TD 10, kıyaslanabilen rakip modele göre ortalama %20 daha az alana ihtiyaç duyar. Ayrıca oldukça verimli bir emiş sistemi ile donatılmıştır. Uzman SMART CREEL ve T-LED uzak ekran, üstün işlevsel güvenilirlik sunar. AUTO DRAFT ve OPTI SET gibi özel özellikler üst düzey performans iyileştirmelerini temin eder.

Ön-Temizleyici CL-X (Ölçekli Model Olarak Sergilenmiştir): Yeni yüksek performanslı ön temizleyicimiz, daha yüksek üretkenlik ve daha düşük enerji tüketimi sunar. İyileştirilmiş ızgara geometrisi ve 2,60 metrelik temizleme bölümü, yüksek üretim hızlarında üstün temizleme ve ayırma sağlar. Esnek makine aynı anda iki karıştırma lotunu çalıştırabilirken, farklı boyutlardaki atıklar da ayrıştırılabilir. Açıcı silindirler için kademesiz hız ayarlarına ve her bir açıcı silindir için ızgara çubuklarının ayrı ayrı ayarlanmasına sahiptir. CL-X'e ek bir "WASTECONTROL" sensörü de entegre edilmiştir, bu da değerli iyi elyafın gereksiz yere kaybını önler.

Sürdürülebilirlik / Geri Dönüşüm Tablosu: Ziyaretçiler, elyaftan şeride ve ipliğe kadar makinelerimizle işlenen geri dönüştürülmüş malzemenin çeşitli aşamalarını görme ve dokunma şansına sahip olacak. Daha sonra özel olarak tasarlanmış geri dönüşüm taraklama hakkında bilgi alabilirler.

Taraklama Garnitürü İşimizden Gösterimler

Farklı işleme ihtiyaçları ve özel uygulamalar için yeni bir taraklama türü sunacağız. Yeni SUPERTIP silindir garnitür serimiz, iyileştirilmiş elyaf kılavuzluğu sunar ve neps atımı verimliliğini önemli ölçüde artıran optimum elyaf transferine izin verir. Özel metalürjisi ayrıca çok daha “uzun çalışma ömrü”ne ulaşmaya yardımcı olur. NOVOTOP düz kapak serimiz, taraklama işlemi üzerinde çok belirgin bir pozitif etki yaratır. Standımızda eşsiz tel çeşitlerimizin modellerini ve örneklerini görebileceksiniz. Tarak garnitürleri uzmanlarımız her türlü soruyu cevaplamak için hazır olacaktır.

Dokunmamış Kumaşlar İşimizden Gösterimler

İğne-delme dokunmamış kumaşlar için yeni T-SUPREMA çözümü, Hindistan ITME'deki sergimizin bir parçası olacak. Mekanik olarak iğnelenmiş dokunmamış kumaşlar, inşaat, nakliye ve endüstriyel üretimde kullanılan oldukça fonksiyonel tekstillerdir. T-SUPREMA üretim hatları, iğne-delme işlemini her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Trützschler Dokunmamış Kumaşlar, iğneli dokuma tezgahları ve diğer iğne-delme makinelerinde uzman olan Texnology ile işbirliği yapıyor. Teklifimiz, özel uygulamalar için en kaliteli jeotekstiller, filtrasyon malzemeleri, otomotiv tekstilleri ve dokunmamış kumaşların üretimi için verimli makineler içerir.

Sentetik Elyaf İşimizden Gösterimler

OPTIMA platformumuz, Hindistan ITME'deki varlığımızın temel bir parçasıdır. Hacimli Filament İplik (BCF) için OPTIMA, halı ipliği üreticilerinin ihtiyaçlarına odaklanır. Dört uçlu MO40-C, MO40-E ve TO40 ekstrüzyon sistemleri ile müşteriler sıradışı üretkenlik, en yüksek kaliteli iplikler ve düşük üretim maliyetlerinden yararlanır. Endüstriyel İplik (IDY) için yeni varyant OPTIMA, bu avantajları endüstriyel ve teknik iplik üretimine aktarıyor. TEC-O40 ve TEC-O80 sistemleri, yüksek dirençli, düşük çekmeli, düşük denyeli ve yarı endüstriyel filament ipliklerin verimli bir şekilde üretilmesini sağlar. Uygulamalar arasında lastik takviyeleri, hava yastıkları, kemerler, jeotekstiller, halatlar ve ağların yanı sıra çadırlar ve seyahat bagajları yer alır.

Hindistan Pazarı için Yenilikçi ve Sürdürülebilir Çözümler

Hindistan ITME 2022, uzmanlarımıza Hindistan'daki ve dünyadaki tekstil endüstrisinden insanlarla konuşmak için harika bir fırsat sunuyor. Trützschler'de Hindistan'ı daha fazla büyüme için heyecan verici potansiyele sahip bir pazar olarak görüyoruz ve bu pazara maliyetleri düşüren, kaliteyi ve üretkenliği iyileştiren ve sürdürülebilirlik için ilerlemeyi destekleyen yenilikler sağlama konusunda uzun bir geçmişe sahibiz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.